Hop, hop, hop: sta op en fiets je fit

355192 Tosca Dots Blue fiets

Nederland zal dan wel geen Europees Kampioen voetbal worden in 2018 maar is (helaas) al wel kampioen zitten: ruim een derde van de Nederlanders zit meer dan 7,5 uur per dag! Wat is voor Nederlanders nou gemakkelijker om meer te bewegen dan door vaker op onze fiets te stappen? En natuurlijk wil je er dan hip bij zitten/fietsen, toch? ;-)

New Looxs motiveert je met een nieuwe collectie tassen voor op de fiets die passen bij de modetrends van 2018: koele en frisse kleuren en robuuste materialen.

Fietsen is gezond voor hart en bloedvaten én verbetert je humeur. Bovendien verbrand je er gemiddeld 500 kilocalorieën per uur mee. Met 22,7 miljoen fietsen in Nederland heeft bovendien ieder huishouden wel minimaal één fiets staan. Geen excuses om niet de fiets te pakken dus. Nog leuker als je daar een bijpassende tas bij hebt natuurlijk die past bij je stijl, je spullen beschermt én tegen een oer-Hollands buitje regen kan.

Kekke schoudertas
Deze schoudertas met stijlvol blaadjespatroon is gemaakt van waterafstotend polyster en heeft verschillende handige opbergvakken. De Folla Bari heeft een verstelbare schouderband en bevestig je gemakkelijk achterop de fiets met de afdekbare fietshaken. De Folli Bari is verkrijgbaar in zwart, beige en grijsgroen. Inhoud 16 liter. Adviesprijs € 49,95.

Ideale boodschappentas 
De Mondi Double uit de Cotton serie is een ruime, dubbele, fietstas gemaakt van waterafstotend katoen met lederen sluitingen. De tas heeft naast een hoofdvak ook een handig voorvak en reflecterende biezen. Inhoud 25 liter. Adviesprijs € 67,95.

Shoppen – Tosca Dots
Het Tosca model van New Looxs is erg populair in Nederland; het was de eerste handtas die je op de fiets kon bevestigen. De nieuwe Tosca Dots heeft een ruim hoofdvak en handige insteekvakken. Met de afdekbare haken plaats je de tas snel en stevig op je bagagedrager. De Tosca Dots is in blauw, zwart en multicolour verkrijgbaar en heeft een inhoud van 16 liter. Adviesprijs € 41,95.

Kijk voor verkooppunten op www.newlooxs.nl

New Looxs, sinds 1948
Het was net na de oorlog dat Wim Burgers begon met het maken van fietstassen. Met twee naaimachines maakte hij tassen voor winkels in de buurt van Nijmegen. Tientallen jaren zijn de New Looxs tassen en manden wereldwijd te koop. Zijn enthousiasme, vakmanschap en oog voor detail zijn nog steeds een dagelijkse inspiratie voor de huidige generatie die aan het roer van New Looxs staat. Zijn kleindochter Laura en haar echtgenoot Teun leiden sinds enkele jaren het bedrijf en zijn nauw betrokken bij de inmiddels naar Azië uitbestede productie. Jaarlijks presenteert New Looxs een nieuwe collectie trendy tassen voor op de fiets. Alleen nu niet alleen voor winkels in de omgeving van Nijmegen maar ook in Nice en London.

Lees ook:Hot for Dots
Lees ook:Fiets je hoofdpijn weg
Lees ook:Nu ook Mythic Oil mét arganolie
Lees ook:Yo yo, hoe zit dat met sporten en H2O?
Lees ook:Afvallers scoren lui qua sport…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>