Yo yo, hoe zit dat met sporten en H2O?

Water drinken is belangrijk, want besef je je dat je met bepaalde activiteiten ook veel vocht verliest? Als je hardloopt in een tempo van ongeveer tien km per uur, dan verlies je maar liefst 1,5 liter vocht (transpiratie) per uur.  Als je wandelt, komt het op ongeveer 0,5 liter water per uur. Je begrijpt dat je dat ook weer moet aanvullen, wil je in goede conditie blijven. Een wielrenner drinkt tijdens zware etappes wél 8 liter water op een dag. Ik zeg niet dat jij dat moet doen, want teveel water is ook niet goed voor je nieren. Maar als je veel en intensief sport, dien je wel méér water te drinken dan de gebruikelijke 2,5 liter! Zorg er daarom voor dat je altijd een flesje Spa Blauw bij je hebt. Je body & mind zijn gebaat bij voldoende H2O !

Lees ook:H2O is niet het voornaamste….
Lees ook:Verdien water voor op je buro
Lees ook:Eet je buik plat
Lees ook:IJs in je water maakt slank
Lees ook:Hoe méér je stresst, hoe méér je zweet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>