Rubriek: beauty facts

Best mascara ever

Ik zeg het niet vaak, maar de Big Bold Volume by the Lash Mascara van NYC is werkelijk het beste wat me in de afgelopen jaren is overkomen.  Hij blijft eindeloos zitten en verlengt je wimpers maximaal! New York Color’s Big Bold Volume by the Lash Mascara geeft je wimpers ongekende volume.

Lees verder...

Make-up Award 2013 nominaties bekend

Na een recordaantal inzendingen heeft de Stichting Foundation de genomineerden van de Make-up Award 2013 bekend gemaakt. De vakjury heeft dit jaar 9 visagisten genomineerd die direct een finaleplaats krijgen. Daarnaast zijn 5 visagisten genomineerd om op 21 september tijdens een battle de tiende finaleplaats te kunnen bemachtigen.

Lees verder...

Reinig je face hydrofiel

Reinigen is de basis voor het hebben van een puntgave huid. De lijn van hannah biedt twee uiterst milde, zogeheten ‘hydrofiele’ reinigingsproducten,

Lees verder...

Coty komt met prachtige pareltjes

                                                  Als blogger kom je op de meest leuke events. Zo was ik een paar weken geleden te gast op een event van Coty Beauty.

Lees verder...

Roze lippen zijn uit

Na vele jaren zijn de lippen niet meer het opvallendste van een gezicht, Nederlanders kiezen massaal voor een matte look.

Lees verder...

Zweetlucht is de ultieme afknapper

Singles die op een eerste date naar zweet ruiken kunnen beter meteen rechtsomkeert maken. Bijna 70 procent vindt dit namelijk de ultieme afknapper tijdens een eerste afspraakje.

Lees verder...