Feel & look good met Qiriness

foto (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst waren we met een aantal beautyjournalisten en -bloggers uitgenodigd voor een kleine persbijeenkomst rondom het prachtige merk Qiriness. Qiriness vindt zijn oorsprong in Zwitserland. Het welzijnsgezichtsverzorgings assortiment bestaat uit een groot aantal prachtige producten waarvan je thuis optimaal kunt genieten. Alsof je in een spa bent belandt….fantastisch voor je huid en je gemoedstoestand kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Door de producten van Qiriness in huis te halen, kun je voor jezelf een soort van zelfde behandeling als in een schoonheidsinstituut creeeren. De basis van de verzorgingsproducten van Qiriness is als volgt opgebouwd: E.O.S. samenstelling (Energie, Oxygène = Zuurstof en Sereniteit). Deze constructie zorgt ervoor dat het metabolisme van de huid geactiveerd wordt en dat je optimaal geniet van de voordelen van de Qiriness verzorging. Qiriness heeft een behoorlijk assortiment. Ik adviseer je dan ook om voor een goed advies langs een Ici Paris XL te gaan, want daar worden deze fijne beautyproducten namelijk verkocht.

Men adviseert om volgens een drie stappenplan met de producten van Qiriness aan de slag te gaan. Men noemt dit ook wel ‘Ritual Cares’.&

1: Voorbereiden met het scrubmasker Wrap Exfolis

Qiriness Wrap Exfolys belooft een heldere teint, zonder oneffenheden. Dit scrubmasker werkt als een enzymatische peeling dat de dode huidcellen doet schilferen en de poriën vrij maakt van onzuiverheden, waarbij tevens de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Uniek is de crème-textuur van de Wrap Exfolys: geen korrels, dus geen irritatie en microwondjes!

2: Zuiveren met een aromatisch stoombad

Ontdek de werking van Qiriness Sauna Visage: dit zijn bruistabletten die boordenvol zitten met heerlijke aromatische etherische oliën van Siberische dennen en eucalyptusbladeren. Echt wanneer je deze eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders stomen. Dit werkt zo ontspannend!  Net zoals de schoonheidsspecialiste je huid stoomt bij een behandelinkg, kun je haar thuis verwennen met een stoombadje en een bruistablet. De werking van de stoom stimuleert de microcirculatie en zet de poriën open. De zuiverende werking van de planten ontgift de huid. Dit is een must voor je huid!

3: Een fluweelzachte ontspanningsbalsem

De Qiriness Wrap Pour Soi is een uitnodiging tot kalmte en ontspanning. Deze ontgiftende, zuurstof leverende en drainerende balsem wekt en zuivert de huid, vermindert vermoeidheid en geeft het gezicht een zachte en natuurlijke uitstraling.

Reiniging – L’Initiation – verzorgingen, een moment van zuivering

Het merk heeft echt voor elk wat wils. Zo is er o.a. een ruime keuze aan producten waarme je je huid kunt reinigen waaronder een fluweelzachte make-up remover (Demquillant Regard Velours), een verfrissend micellair water (Eau Micellaire Fraicheur) , een zachte reinigingsmelk (Fluide Lacte Demaquillant) , een verkwikkende reinigingsmousse (Mousse Nettoyante Eclat), een lotion voor de gemengde en vette huid (Lotion Tonique Vive) en last but not least  een fijne lotion voor de droge en gevoelige huid (Lotion Tonique Exquise). Al deze fijne producten bevatten geen parabenen.

Verzorgende duo’s voor een schitterende huid

Na het belangrijkste aspect van het reinigen, kun je je gezicht verzorgen met De Essentiels Verzorgingen. Er zijn verschillende duo’s voor ‘s morgens en ‘s avonds. Deze duo’s beloven je een stralende teint. Zo is er een zuiverend duo (Elixir Equilibre), een hydraterend duo (Elixir Source d’Eau), een anti-age duo (Elixir Temps Futur), een herstellende anti-age duo (Elixir Temps Sublime) en een duo contour speciaal voor de huid rondom je ogen (Elixir Regard Eclat.)

& Zo kent dit merk nog veel meer fraaie beautyproducten waaronder aromatische bruistabletten voor in bad. Heerlijk om jezelf cadeau te doen, maar ook erg leuk om aan een goede vriendin te geven. Meer informatie over dit waanzinnig fijne Zwitserse welzijnsgezichtsverzorgings merk kun je vinden bij Ici Paris XL of via www.qiriness.com

foto (2)

Lees ook:Begin 2014 met een frisse teint
Lees ook:Wat zie je er goed uit!
Lees ook:6 druppels per dag houden je fris & stralend
Lees ook:Zo schoon was je gezicht nog nooit!
Lees ook:Al bekend met Merino Skincare?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>