Begin 2014 met een frisse teint

foto (2)2014 staat voor de deur! Om er volgend jaar helemaal tiptop bij te lopen, heeft Qiriness een gezichts- en lichaamsspa die je zelf thuis binnen 30 minuten kunt realiseren. Voor een schitterende teint en een stralende huid.

Qiriness, spa voor ‘t gezicht

Le Wrap Exfolys – Schitterende enzymatische peeling

Eerste schoonheidsetappe: bereid uw huid voor met Le Wrap Exfolys. Dit enzymatische peelingmasker zonder korrels is de onmisbare behandeling voor een gave, gereinigde huid, en een onmiddellijk stralende teint.

Tube van 125 ml – Adviesprijs: €36,13

Sauna Visage – Aromatisch stoombad

Tweede schoonheidsbehandeling: reinig uw huid met de Sauna Visage. Deze bruistablet dompelt het gezicht in een aromatisch stoombad op basis van 8 reinigende en ontspannende planten, zoals de lavendel en de eucalyptus. De teint is helder alsof bevrijd van alle tekenen van vermoeidheid en stress.

Bruistablet van 10 gr – Adviesprijs: €30.48 per doos van 10

Le Wrap Radiance – Oxiderend masker tegen doffe huid

Derde etappe: de huid ontgiften, oxygeneren en doen opleven met de Le Wrap Radiance. De formule ervan stimuleert de microcirculatie, voert het overtollige water en de giften af, en frist de teint op. Binnen 3 minuten ademt de huid, zien de huidporiën er veel beter uit en straalt het gelaat.

Tip: Le Wrap Radiance is eveneens ideaal voor de lastige dag na het feest. De toepassing ervan gecombineerd met de methode van zelfmassage wist de sporen van vermoeidheid en spanning van het gezicht.

Tube van 50 ml – Adviesprijs: €38.50

Elixir Regard Eclat – Ontspannend serum tegen wallen & kringen

Vierde etappe: versterken van de blik met l’Elixir Regard Eclat. Het complex van actieve, elkaar versterkende ingrediënten voor het ontgiften, draineren en ontstoppen. Wallen en kringen worden belangrijk verminderd, als het ware geresorbeerd, voor een opgefriste contour rond de ogen. De met glitter bedekte textuur laat een regenboogachtige sluier achter om de blik te intensiveren.

Tip: Voor een feestelijke uitstraling, gebruik de l’Elixer Regard Eclat met een dikke laag helemaal rond de ogen en laat het 5 minuten zitten. Verwijder het overtollige met een tissue en laat de rest van de gel indringen door lichte klopmassage.

Pompflacon van 15 ml – Adviesprijs: €38.74

Alle producten zijn hypoallergeen en parabeenvrij. Qiriness is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Lees ook:Feel & look good met Qiriness
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Topsecret van de modellen….
Lees ook:Gebruik de juiste crème
Lees ook:Nu ook Sensitive Reinigingsdoekjes van Nivea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>