Gebruik de juiste crème

Baarn, 03 december 2010 – De komende dagen zal het weer flink koud worden. Dat de huid beschermd moet worden tegen de schadelijke invloeden van de zon dat weten wij allemaal. Maar weinig mensen staan stil bij de gevolgen van koud en guur weer voor de huid. Sneeuw, hagel, bijtend koude wind en de wisselende temperaturen waaraan je huid in de winter wordt blootgesteld kunnen al snel voor een droge, beschadigde of schilferige huid zorgen. Daarom is het gebruik van de juiste crème in de winter erg belangrijk. 
Vooral het gezicht staat in de winter regelmatig bloot aan deze gure omstandigheden. De droge tot zeer droge huid heeft het helemaal zwaar te verduren en ondervindt sneller dan andere huidtypen schade als gevolg van deze barre omstandigheden. Om de huid optimaal voor te bereiden en te beschermen tegen de kou is het belangrijk deze voldoende te hydrateren. Hier schiet NIVEA VISAGE Aqua Sensation met Hydra IQ voor de droge tot zeer droge huid te hulp. Hydra IQ is ontwikkeld door NIVEA op basis van een Nobelprijswinnende innovatie: de ontdekking van aquaporines, de waterkanaaltjes van de huid. Dit nieuwe huideigen ingrediënt stimuleert een betere verdeling van vocht tot in de diepste lagen van de huid. Hiermee ligt een prachtige, verzorgde huid die van binnenuit straalt binnen ieders bereik, de hele winter lang! 
NIVEA Aqua Sensation range
Vocht is belangrijk voor alle huidtypen, helemaal met deze temperaturen. Daarom heeft NIVEA VISAGE alle producten binnen de Aqua Sensation-lijn voor de droge, normale en gemengde huid voorzien van het slimme ingrediënt Hydra IQ, dat de aanmaak van waterkanaaltjes stimuleert.
 
NIVEA VISAGE Aqua Sensation Voedende dagcrème voor de droge tot zeer droge huid (50 ml) € 11,19NIVEA VISAGE Aqua Sensation Verkwikkende Reinigingsgel (200 ml) € 6,99
NIVEA VISAGE Aqua Sensation Verkwikkende Dagcrème voor de normale tot gemengde huid (50 ml) € 11.19 
NIVEA VISAGE Aqua Sensation Verkwikkende Oogcontourcrème tegen wallen (15 ml) € 10.19

Lees ook:Twee verfrissende reinigingsmousses
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:We ♥ it: luchtige bodycrème
Lees ook:Wintersportproof skin
Lees ook:Nu ook Sensitive Reinigingsdoekjes van Nivea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>