Nu ook Sensitive Reinigingsdoekjes van Nivea

Een goede reiniging is een belangrijke stap in het gezond houden van de huid. De gevoelige huid kan al snel geïrriteerd aanvoelen na het reinigen. Daarom introduceert huidexpert NIVEA de NIVEA VISAGE  Sensitive Reinigingsdoekjes voor de gevoelige huid. De doekjes bevatten geen parfum, alcohol, kleurstoffen of olie en zorgen voor een eenvoudige, snelle en milde reiniging van het gezicht, de hals en de ogen. Deze reinigingsdoekjes verwijderen zelfs waterproof mascara!
 
Het juiste product
Een goede verzorging en reiniging van de huid is extra belangrijk als het gaat om het effectief bestrijden van onzuiverheden. De huid staat dagelijks bloot aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals stof, zand, bacteriën en giftige gassen, maar ook make-up kan je huid beschadigen. Je huid ’s avonds goed schoonmaken is daarom essentieel voor een schone en gezonde huid. Het gebruik van de verkeerde reinigingsproducten die niet voor jouw huidtype geschikt zijn, kan de natuurlijke huidfuncties juist verstoren. Vooral een gevoelige huid raakt al snel geïrriteerd bij het gebruik van deze ongeschikte producten.
Snel en natuurlijk
NIVEA VISAGE Sensitive Reinigingsdoekjes bieden de huid precies wat deze nodig heeft: een snelle, milde en effectieve reiniging. De doekjes zijn eenvoudig te gebruiken zonder water of watjes, waardoor je het gezicht, de hals en de ogen eenvoudig en snel kunt reinigen. NIVEA VISAGE Reinigingsdoekjes zijn niet voor niets de best verkopende producten in de markt van gezichtsverzorging. Door de juiste doekjes te gebruiken blijft de natuurlijke vochtbalans van de huid behouden en voelt de huid voortdurend fris en soepel aan.
 
Voor de gevoelige huid
De NIVEA VISAGE Sensitive Reinigingsdoekjes bevatten Vitamine E en Provitamine B5. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en houdt het spierweefsel in stand. Provitamine B5 helpt bij het afbreken van vetten. Deze natuurlijke bestanddelen helpen bij het verzorgen en in stand houden van een mooie huid en hebben daarnaast een kalmerende werking. De Sensitive Reinigingsdoekjes bevatten geen parfum, alcohol, kleurstoffen of olie. Hierdoor zijn de doekjes uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid, voor wie het reinigen van de huid extra belangrijk is.
De NIVEA VISAGE Essentials-lijn bestaat uit de volgende producten:
NIVEA VISAGE Sensitive Reinigingsdoekjes NIEUW (25 stuks):                                                    € 5,09 *
NIVEA VISAGE Verfrissende Reinigingsdoekjes (25 stuks):                                                            € 5,09 *
NIVEA VISAGE Verzachtende Reinigingsdoekjes (25 stuks):                                                        € 5,09 *

Lees ook:Reinigingsdoekjes zonder parabenen
Lees ook:Reinigingsgel, masker én scrub in één
Lees ook:Gebruik de juiste crème
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Twee verfrissende reinigingsmousses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>