We ♥ it: luchtige bodycrème

Heerlijk nieuws voor je body, want Nivea breidt haar succesvolle Zijdezacht bodylijn uit met de nieuwe NIVEA Zijdezachte Luchtige Bodycrème. En wij houden van Nivea, want alles van dit merk is zo lekker fris!!

Maar het nieuwe paradepaardje de luxe bodycrème is sowieso een toppertje, want hij is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en hydrateert de huid diep en langdurig. Hij ruikt nog lekker ook. Je droge winterhuid is hier echt bij gebaat. 

Alle producten van de Zijdezachtlijn, inclusief de nieuwe bodycrème, zijn verrijkt met een dubbele dosis Shea Boter en de exclusieve Hydra IQ technologie. Deze nieuwe samenstelling zorgt voor een nog diepere en langdurige hydratatie van de huid.

Smelt op je huid…

Door een unieke combinatie van oliën en waxen smelt de nieuwe NIVEA Zijdezachte Luchtige Bodycrème als het ware op de huid. De oliën maken dat het product gemakkelijk uitsmeert. De waxen, zoals Shea Boter, hebben unieke smeltende eigenschappen. De Zijdezachte Luchtige Bodycrème bevat daarnaast 10% meer lipiden (vetten) dan de Zijdezachte Bodylotion waardoor deze rijker van textuur is. Desondanks is de crème heerlijk luchtig en trekt daardoor snel in. Bij regelmatig gebruik ziet en voelt de huid zachter aan tot wel drie dagen na het aanbrengen. 92% van de gebruikers geeft aan na 24 uur nog steeds een merkbaar zachte huid te hebben.

De NIVEA Zijdezacht lijn bestaat uit producten speciaal voor de droge huid. Alle NIVEA Body producten zijn voorzien van de hydra IQ technologie, die de natuurlijke hydratatie van de cellen in de huid bevordert. De Zijdezacht lijn is bovendien verrijkt met een dubbele dosis Shea Boter. Dit zorgt voor een diepe en directe hydratatie van de droge huid en bevordert het huideigen hydratatienetwerk. De lipiden in de bodyproducten van de Zijdezacht lijn optimaliseren het hydraterende effect door de vorming van een beschermend laagje op de huid. Zo wordt vocht vastgehouden in de huid wat uitdroging helpt voorkomen. Bovenal geven de producten uit deze lijn je een “zijdezachte” huid.

De NIVEA Zijdezachte Luchtige Bodycrème is verkrijgbaar vanaf februari 2013 voor een consumentenadviesprijs van € 7,19 voor 300 ml.

Transformatie NIVEA Body       

In 2013 ondergaat de NIVEA Body lijn een volledige transformatie. De flacons krijgen een rondere vorm en zijn voorzien van het herkenbare nieuwe ronde logo. De ronde vormen verwijzen naar het iconische blauwe NIVEA blik. NIVEA is al jaren nummer 1 in huidverzorging. De bekende blauwe fles verzorgende bodymilk bestaat inmiddels al 50 jaar en heeft altijd symbool gestaan voor NIVEA huidverzorging. Destijds was de NIVEA verzorgende bodymilk, de eerste water in olie emulsie die ook echt smeerbaar was, vergeleken met de destijds bestaande crèmes. Nog steeds zijn er tal van trouwe fans die zweren bij de rijke hydratatie. Inmiddels is de productrange dusdanig uitgebreid dat er voor iedere huid en huidbehoefte een passend product is. De overeenkomst tussen de diverse bodyproducten is dat de huid diep en langdurig gehydrateerd wordt dankzij de geavanceerde Hydra IQ technologie. Hydra IQ zorgt ervoor dat het vocht via de waterkanaaltjes in de huid beter van cel naar cel wordt getransporteerd. De aanmaak van deze waterkanaaltjes wordt gestimuleerd door het ingrediënt GlycerylGlucose. De ingredienten samen zorgen voor een zachte en een natuurlijk glanzende huid.

Lees ook:Lekkernij voor de lippen
Lees ook:De lekkerste Lipcare!
Lees ook:Gebruik de juiste crème
Lees ook:BB Cream +
Lees ook:Twee verfrissende reinigingsmousses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>