Wat zie je er goed uit!

Giordani Gold is Oriflame’s meest exclusieve lijn die symbool staat voor hoogwaardige producten met rijke samenstellingen, ontwikkeld voor vrouwen die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Dit concept wordt opnieuw waargemaakt met de introductie van het luxueuze Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir. Dit unieke elixer, dat wordt toegepast als make-upbasis, staat druppel voor druppel garant voor een opvallend stralende, sprankelende en langdurig jeugdige huid!

De verpakking van het nieuwe Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir (€ 23,95/15 ml.) ademt luxe en finesse. De elegante, kleine glazen flacon is voorzien van een goudkleurige pipetapplicator, waarmee het goudkleurig glinsterende elixer nauwkeurig gedoseerd, druppelsgewijs kan worden aangebracht.

Hoogwaardige ingrediënten in de strijd tegen de tijd…

De formule van het Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir heeft een effectieve anti-ageing werking* dankzij werkstoffen zoals provitamine B5, hyaluronzuur en mirte-extract. Tegelijkertijd zorgt het elixer voor een letterlijk stralende teint, dankzij de toevoeging van lichtweerkaatsende micadeeltjes. Breng na het gebruik van de dagelijkse verzorgingscrème zacht kloppend enkele druppels aan, als basis voor een sprankelende make-up. Wacht tot het elixer goed door de huid is opgenomen en breng daarna de Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation aan (€ 22,95/30 ml.).

*Van een consumententest door 107 vrouwen merkten de meesten al een anti-ageing effect na slechts twee weken gebruik.

De perfecte basis voor een jeugdige uitstraling

Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation is een luxueuze anti-ageing foundation die de teint zichtbaar verbetert, voor een jonger uitziende huid. De rijke textuur zorgt voor een stralende en onberispelijke finish. De samenstelling bevat ingrediënten die helpen om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en die de natuurlijke vochtbalans van de huid helpen behouden. De toegevoegde SPF 8 beschermt de huid tegen UV-straling. Deze foundation is verkrijgbaar in de 5 tinten Porcelain, Light Ivory, Natural Beige, Natural Rose en Golden Beige.

Een onverslaanbaar duo in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering

In combinatie met Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation is het Oriflame Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir een kostbaar wapen in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. De ingrediënten van deze twee producten hebben een synergetische werking, waardoor de anti-ageing werking van de foundation optimaal tot recht komt. Het resultaat? Een sprankelende make-up met een opvallend jeugdige finish!

Over Oriflame

Oriflame is een internationaal beautybedrijf dat in meer dan 60 landen wereldwijd direct verkoopt. Oriflame biedt een uitgebreid portfolio aan Zweedse, natuurlijke, innovatieve beautyproducten voor betaalbare prijzen, die op de markt worden gebracht door een sales force van ruim drie miljoen onafhankelijke adviseuses, waarbij de jaaromzet meer dan 1,5 miljard bedraagt. Oriflame biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor mensen die geld willen verdienen op de dag dat ze zich aanmelden, in een leiderrol willen groeien en hun persoonlijke dromen en ambities willen vervullen met behulp van ons unieke concept Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™.

Respect voor mensen en de natuur wordt weergegeven in elk aspect van het bedrijf en diens sociale verantwoordelijkheid. Oriflame ondersteunt talloze goede doelen wereldwijd en is mede-oprichter van de World Childhood Foundation. Oriflame Cosmetics is genoteerd op de Nasdaq OMX Nordic Exchange.

www.oriflame.nl

Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’
Lees ook:Laat je huid stralen als een diamant
Lees ook:Een sieraad voor in je handtas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>