Een sieraad voor in je handtas

Dol op zoenbare lippen en mooie spullen, dan steel je zeker de show met de nieuwste musthaves van Oriflame!

Oriflame onthult de nieuwste toevoeging aan de exclusieve Giordani Gold- Collectie met de Jewel Lipsticks. Een enerverende samenwerking met de prestigieuze Franse sieradenontwerpster Helen Courtaigne Delalande heeft geleid tot de meest luxe lipstick in de geschiedenis van Oriflame. Tevens werden recentelijk twee nieuwe tinten Giordani Gold Bronzing Pearls aan de collectie toegevoegd.

De nieuwe Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick (€ 17,95/4 g) is de essentie van langhoudende luxe en kleur, met een toegevoegde moisturiser om je lippen zijdezacht te maken. Met de langhoudende formule en stralende kleurnuances zorgen de Jewel Lipsticks voor lippen die niet alleen fluweelzacht aanvoelen, maar die ook een genot zijn om naar te kijken. De tien stijlvolle, klassieke kleuren laten zich aanbrengen als een crème en fonkelen als een sieraad. Je lippen zullen stralen bij elke denkbare gelegenheid!

Een sieraad voor in je handtas

Het exclusieve design toont een metallic huls met verfijnde patronen, die het buitengewone talent van Helen Courtaigne Delalande highlighten. Deze nieuwe collectie lipsticks is geïnspireerd door Helen’s elegante sieradenontwerpen. Ze staat bekend om haar werk met goud en kostbare edelstenen, zoals smaragd en saffier. Het design van de Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick, met een schitterende goudkleurige glans, symboliseert het gevoel van een kostbaar juweel, dat daarmee het meest luxe item in je handtas is.

Onmiddellijke glamour, langhoudende luxe

Bij consumententests spraken de resultaten voor zich:

96% had het gevoel dat Giordani Gold Jewel Lipstick heel effectief was in het verzachten van de lippen

86% was het ermee eens dat de lippen een zijdezacht gevoel kregen

8 van de 10 consumenten waren het ermee eens dat hun lippen met Giordani Gold Jewel Lipstick de hele dag gehydrateerd bleven

Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick is de ultieme verwennerij op het gebied van make-up. Dankzij de levendige kleuren, glamour en langhoudende finish, is dit de perfecte toevoeging aan de elegante Giordani Gold- Collectie.

Twee nieuwe kleuren Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls

De Giordani Gold Bronzing Pearls (€ 28,95/25g) behoren al jaren tot de bestsellers van Oriflame. Hiermee ligt een door de zon gekuste huid voor ieder huidtype én tijdens elk seizoen binnen handbereik! De collectie werd recentelijk uitgebreid met twee nieuwe kleuren. De kleur ‘Natural Peach’ deed het altijd al goed in Oriflame’s collectie Blushers en is nu dus ook verkrijgbaar in de vorm van de Giordani Gold Bronzing Pearls. De nuance ‘Dark Bronze’ is geschikt voor de meer donkere huidtypes. Deze nieuwe kleuren vormen een mooie aanvulling op de huidige kleuren ‘Natural Radiance’ en ‘Natural Bronze’. De poederparels zijn van een hoge kwaliteit en de samenstelling is uniek. Door deze samenstelling kunnen de parels op een verfijnde wijze worden aangebracht met de Giordani Gold-kwast (€ 6,95), die tevens via Oriflame besteld kan worden.

Voeg glinstering toe aan je leven

Een simpele draai met de kwast en de perfecte mix van microparels geeft je huid een egale, natuurlijke gloed en een onberispelijke teint. De formule bevat waardevolle mineralen zoals Mica en Silica, die de huid een stralende look geven met een elegante glans en een luxueuze finish. De parelachtige pigmenten reflecteren deels het licht en brengen glinstering toe aan de huid. Elke kleur Bronzing Pearls bestaat uit 5 kleuren parels. De moderne verpakking met een ultravrouwelijke uitstraling, bevat een spiegeltje zodat de Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls je op ieder moment van de dag een schitterende gloed kunnen geven. Daarnaast is de goudkleurige, luxe afwerking een lust voor het oog.

meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Nederland BV uit‘s-Hertogenbosch.

De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Shine glamourous & feel VIP!
Lees ook:Schitter met diamanten op je lippen
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>