Schitter met diamanten op je lippen

lipstickOptimaal shinen?

Oriflame introduceert met de Giordani Gold Canary Diamond Lipsticks de eerste Oriflame lipsticks op basis van exclusief diamantpoeder. Verwen jezelf met een dosis uitzonderlijke luxe met deze nieuwste, door edelstenen geïnspireerde kleurenpracht voor de lippen!

Diamonds are a girl’s best friend. Hun betoverende sprankeling en buitengewone schoonheid laat vele harten sneller slaan. De nieuwe Oriflame Giordani Gold Canary Diamond Lipstick is de eerste lipstick van Oriflame die verrijkt is met hoogwaardig Kanarie-diamantpoeder.

De zeldzame schoonheid van de Kanariediamant

De kanariediamant staat bekend vanwege een adembenemende schoonheid en is één van de meest zeldzame diamanten ter wereld. Om de schittering ervan te kunnen vangen, heeft Oriflame het gelijke aan een waarde van 4327 ringen gebruikt qua diamantpoeder om deze luxe, weelderige lipsticks te produceren. Elke lipstick is verrijkt met .01 karaat echt diamantpoeder, zodat de lippen een ultieme sprankeling en dito glans krijgen.

Decadent zachte lippen met Italiaanse acaciahoning

Deze luxe lipsticks bevatten een rijke, crèmige mix van actieve moisturisers en de verzorgende, huidherstellende kracht van Italiaanse acaciahoning. Deze honing staat bekend vanwege de rijke samenstelling en heerlijk zachte textuur. De honing helpt beschermen tegen de tekenen van vroegtijdige huidveroudering, door de vochtbalans van de lippen te behouden en zachte, gladde lippen te creëren. De lippen zien er mooi en verzorgd uit en zijn voorzien van een sensueel glanzende, lang houdende kleur.

Ultieme glamour

De nieuwe Oriflame Giordani Gold Canary Lipstick is er in acht weelderige kleuren, om de ‘femme fatale’ in elke vrouw te doen ontluiken! Er is hierbij een keuze uit de tinten: Champagne Nude, Stardust Petal, Crystallised Pink, Frosted Fuchsia, Shimmering Ruby, Sparkling Bordeaux, Sequin Plum en Precious Mauve.

Distributie & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Verkoopprijs:

  • Oriflame Giordani Gold Canary Diamond Lipstick                     € 15,00/stuk

Verkrijgbaar vanaf heden.

Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’
Lees ook:Een sieraad voor in je handtas
Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:Shine glamourous & feel VIP!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>