Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’

Oriflame Giordani Gold Incontro LipsticksEen vonk slaat over…Langzaam loopt zij weg en laat hem genieten van het uitzicht en haar parfum. Ze voelt zijn ogen branden en weet dat hij naar haar kijkt en haar verleidelijke geur in zich opneemt. Ze draait zich om en werpt hem een flirterige blik toe. Haar gezicht is betoverend dankzij ogenschijnlijk onschuldige nude-tint lippen. Haar teint is sprankelend en zacht glanzend met wangen die haar opwinding niet kunnen verbergen, omdat ook zij ‘madly in love’ is!
Giordani Gold ‘Incontro’ van Oriflame laat deze zinderende romantiek tot uiting komen in een onweerstaanbare, limited edition collectie bestaande uit een betoverend Eau de Parfum en bijbehorende Make-uplook voor het najaar van 2013!

Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Eau de Parfum (€ 29,00/50 ml.)

Beleef de spanning van hartstochtelijke romantiek met Giordani Gold ‘Incontro’ Eau de Parfum. Een verleidelijke mix van het poederachtige van lipstick, rozenessence en patchoeli staat garant voor intens liefdevolle omhelzingen en een passievol rendez-vous van geliefden.

Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Pressed Blush (€ 30,00)

Laat je wangen stralen alsof je intens verliefd bent met deze zijdezachte geperste blush in een vrouwelijke mix van drie sprankelende rozetinten. De hoog gepigmenteerde poederpigmenten voorzien de teint van een stralende glans en de mix van moisturizers heeft een hydraterende werking. Met de bijbehorende Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Blush Brush (€ 3,00) breng je het blushmozaïek vloeiend aan voor een onberispelijke finish.

Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Lipstick (€ 15,00/stuk)

Hul je lippen in tedere ‘nude’ tinten die de natuurlijke kleur van je lippen perfect aanvullen. De Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Lipsticks helpen het natuurlijke vochtniveau van je lippen op peil te houden en beschermen ze tegen de tekenen van veroudering. Ervaar het luxe kasjmiergevoel en de medium dekking van de nuances ‘Petal Caress’, ‘Passionately Peony’ en ‘Whispers in Mauve’.

Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Volume Mascara (€ 16,00)

Vergroot het volume en de allure van je wimpers in de meest intense zwarttint. Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Volume Mascara staat garant voor een wonderbaarlijke definitie en een intens verleidelijke blik.
Distributie & meer informatie:

Waar te krijgen?

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.
De Oriflame producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl
De producten van Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ zijn limited editions. Verkrijgbaar tot en met ca. eind januari 2014 (zo lang de voorraad strekt).

Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:Shine glamourous & feel VIP!
Lees ook:Schitter met diamanten op je lippen
Lees ook:Een sieraad voor in je handtas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>