6 druppels per dag houden je fris & stralend

Jong eruit blijven zien is een must voor de moderne vrouw. Niet roken, veel water drinken, gezond eten en sporten helpen je een eind op weg. Uiteraard hoort bij dit alles ook een wonderproduct qua verzorging. Lancaster speelt op deze behoeft in met 365 Cellular Elixir Intense.

Sommige producten zijn nu eenmaal voorbestemd om uit te groeien tot absolute ‘must haves’ … In augustus 2012 viert 365 Cellular Elixir Intense zijn 10-jarig jubileum en iconische status met een ‘limited edition’ flacon van 100 ml. Deze flacon is speciaal ontworpen voor de trouwe fans. Met de extra grote flacon doe je dubbel zo lang waardoor je nog langer kunt genieten van de frisse, vloeibare textuur die een genot voor de zintuigen is, en het stralende effect op de huid. Deze flacon wordt je nieuwe, beste vriendin, een schoonheidsbelofte die je ’s ochtends en ’s avonds, in elk seizoen onder je gewone anti-ageing dag/nachtverzorging of zonproduct aanbrengt.

365 Cellular Elixir Intense, gebruikt in combinatie met de normale anti-ageing dag/nachtverzorging: verdubbelt de werkzaamheid.

Getest

We weten dat vrouwen, net als mannen overigens, tijdens hun dagelijkse verzorgingsritueel graag verschillende huidverzorgingsproducten over elkaar aanbrengen. Omdat de wetenschappers van de Lancaster Laboratoria wisten wat de invloed van layering was, besloten ze een test uit te voeren om de werkzaamheid van 365 Cellular Elixir Intense aan te tonen wanneer het gebruikt wordt in combinatie met andere anti-ageing producten. Vier weken lang deden 110 vrouwen van 35 tot 55 jaar aan de test mee en de testresultaten bevestigden het boost effect van het serum. Als het serum gebruikt wordt in combinatie met een ander anti-ageing product, wordt de werking ervan verdubbeld ten opzichte van de resultaten die normaal gesproken door gebruikers werden waargenomen (rimpelcorrectie, versteviging van de huid, uitstraling van de teint)*. Dit is het eigen oordeel van de vrouwen!

Het oordeel van vrouwen die de combinatie testten. Resultaat direct na de eerste keer aanbrengen*:

83% Het serum versterkt het stralende effect van het normale huidverzorgingsproduct

82% De werkzaamheid van het normale huidverzorgingsproduct wordt versterkt 

82% Met het serum wordt de werking (rimpelcorrectie, versteviging van de huid, stralende teint) verdubbeld

De vrouwen observeerden. Na vier weken gebruik**:

92% De teint is egaler

90% De teint is stralender

86% De huid heeft haar glans teruggekregen

vanaf eind augustus verkrijgbaar,  89,50 euro

 

Lees ook:Wat zie je er goed uit!
Lees ook:De Retinol revolutie gaat verder!
Lees ook:Laat je huid stralen als een diamant
Lees ook:Het hele jaar door prachtig gebruind
Lees ook:Nu alvast smeren, straks nog dieper bruin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>