De Retinol revolutie gaat verder!

Met een ultramoderne Retinol formule, verwelkomt Lancaster een nieuwe aanwinst in haar totale anti-ageinglijn: een  intens voedende crème om de vier belangrijkste tekenen van huidveroudering in één stap te bestrijden.  

RETINOLOGY:

de meest effectieve, totale anti-huidverouderinglijn van Lancaster

Het is een feit: wetenschappers beschouwen Retinol als één van de meest effectieve anti-ageing ingrediënten. Geïnspireerd door geavanceerd gentherapie-onderzoek met vectoriseringtechnieken, ontwikkelde Lancaster in 2009 de RETINOLOGY lijn, een doorbraak op het gebied van Retinol in huidverzorging. Veel geprezen door zowel pers als gebruikers is de RETINOLOGY lijn een echt succes.

Nu wordt de RETINOLOGY lijn aangevuld met een intens voedende dagcrème.

Ontdek de doeltreffendheid van RETINOLOGY, bijeengebracht in een crème met intensief voedende verzorging. 

Met RETINOLOGY Rich Cream heeft Lancaster resoluut voor een vernieuwende aanpak gekozen. Dit nieuwe product gaat verder dan een totale anti-ageing huidverzorging. Het versterkt Lancaster als een specialist in schoonheidsverzorging die de tekenen van huidveroudering bestrijdt.

De RETINOLOGY Rich Cream formule is specifiek samengesteld om zich op de 4 belangrijkste tekenen van huidveroudering te richten – rimpels, verlies van stevigheid, pigmentvlekken en een doffe teint – terwijl het tevens de droge huid intensief voedt om direct comfort en een langdurige hydratatie te bieden. 1

De meest effectieve, totale anti-ageing huidverzorging van Lancaster richt zich in één stap op de 4 belangrijkste tekenen van huidveroudering: rimpels, verlies van stevigheid, pigmentvlekken en een doffe teint. Vanaf het allereerste gebruik geeft de RETINOLOGY Rich Cream diepe hydratatie1, souplesse en ziet de huid er gladder uit. Dag na dag worden rimpels verminderd, pigmentvlekken vervaagd en ziet de huid er steviger en zichtbaar jonger uit.

RETINOLOGY Rich Cream: de ultramoderne Retinol formule

De sleutel tot deze baanbrekende formulering is het ‘Actief-Retinol’.
Het Actief-Retinol is ingekapseld in een nieuw ultra innovatief type vector (transportmiddel), het ‘Actief-Retinol intracellulair systeem’. Deze revolutionaire vector, geïnspireerd door vectors die bij gentherapie-onderzoek gebruikt worden, zorgt ervoor dat het ‘Actief-Retinol’ met ‘100% rendement’ aan de cellen wordt afgegeven. Eénmaal in de cel ondersteunt het ‘Actief-Retinol’ de aanmaak van eiwitten en in het bijzonder de aanmaak van collageen.

¹ hydratatie in de bovenste lagen van de epidermis

 RETINOLOGY kan, dankzij de hermetische verpakking, helemaal ‘intact’ op de huid aangebracht worden.

RETINOLOGY Rich Cream is daarnaast ontwikkeld voor een egale huidkleur en om de uitstraling van de  huid te verbeteren. Het bevat een complex van ingrediënten dat ontwikkeld is om een boost aan de uitstraling van de huid te geven. Naast het Retinol, een bekend ingrediënt om celvernieuwing en de huidkleur te verbeteren en de teint te verhelderen, bevat Retinology Rich Cream tevens bergkristal gecombineerd met Timiron ® Splendid koper om de huid een mooiere uitstraling te geven en haar vermogen om het licht te reflecteren te verbeteren.

Zoals bij alle Lancaster huidverzorgingsproducten is de formule verrijkt met een exclusief anti-oxidanten complexeen combinatie van planten- en fruitextracten met anti-vrije radicalen eigenschappen – die de huid beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering.

RETINOLOGY Rich Cream: direct voedend effect

De formule van RETINOLOGY Rich Cream, die verrijkt is met shea butter en samengesteld is om de droge huid intensief te voeden, geeft direct comfort en langdurige hydratatie1. De rijke, zijdezachte en verfijnde textuur wordt snel geabsorbeerd en geeft de huid direct een uniek gevoel van comfort.

Vanaf het allereerste gebruik is de huid diep gehydrateerd1 en voelt, zonder plakkerige of vettige finish, soepeler aan.

Bij een consumententest op 100 vrouwen met een normale tot zeer droge huid stemden het aangegeven percentage van de vrouwen in met de volgende verklaring2:

Direct:                                                                                          Na 28 dagen:

De huid is intensief gevoed: 81%2

De huid voelt comfortabeler aan: 91%2

 

 

De huid is geregenereerd: 91%2

De huid is gevoed: 93%2

De huid voelt comfortabeler aan: 92

RETINOLOGY Rich Cream, getest op meer dan 200 vrouwen³

Om ervoor te zorgen dat niets aan het toeval werd overgelaten, heeft Lancaster zowel wetenschappelijke als consumententesten uitgevoerd en werd RETINOLOGY Rich Cream door meer dan 200 vrouwen getest!3

 Vrouwen zagen vanaf het allereerste gebruik resultaat op de 4 belangrijkste tekenen van huidveroudering.

Bij een consumententest op 100 vrouwen met een normale tot zeer droge huid stemden het aangegeven percentage van de vrouwen in met de volgende verklaring² :

Vanaf het allereerste gebruik merkten en waardeerden vrouwen de effecten die de crème heeft op de

4 tekenen van huidveroudering²…

- Op rimpels

Fijne lijntjes zijn verminderd: 68%

- Op het verlies van stevigheid

De huid ziet er steviger uit: 78%

- Op de huidkleur

De huidkleur ziet er egaler uit: 85%

 

 

 

 

 

- Op de uitstraling en textuur van de huid

De huid heeft haar glans terug: 80%

De huidstructuur ziet er meer aangespannen uit: 84%

 

… en na 28 dagen, is de feedback zelfs nog positiever2:

 

- Op rimpels:

Rimpels zijn verminderd: 89%

Rimpels zijn gladder: 79%

- Op het verlies van stevigheid:

Huid is steviger: 92%

 

Op pigmentvlekken en huidkleur:

Pigmentvlekken minder zichtbaar: 71%

Huidkleur is egaler: 90%

- Op de uitstraling en textuur van de huid:

De huid ziet er stralender uit: 88%

De huidtextuur ziet er meer aangespannen uit: 91%

 

Dermatologisch getest. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

² Consumententest gehouden op 100 Europese vrouwen met een normale tot zeer droge huid. Product werd

  2x daags aangebracht. Het aangegeven percentage geeft aan hoeveel vrouwen instemden met de verklaring. 

³ Wetenschappelijke en consumententests in Europa en Azië.

365 Cellular Elixir & RETINOLOGY Rich Cream:

dé perfecte combinatie voor een huid die er altijd jeugdig uitziet

Rimpels, verlies van stevigheid, doffe uitstraling en pigment-vlekken… Dit zijn de zichtbare tekenen van huidveroudering die bestreden worden door de actieve ingrediënten in RETINOLOGY Rich Cream.

Echter, om effectief de tekenen van huidveroudering te behandelen, is een integrale aanpak vereist: bestaande, zichtbare tekenen moeten hersteld worden, terwijl er actie moet worden ondernomen in het hart van het DNA van de huid.

Na meer dan 10 jaar onderzoek, hebben de wetenschappers van de Lancaster laboratoria, voor een complete aanpak gericht op de veroudering van de huid, een routine ontwikkeld die bestaat uit twee stappen:

Stap 1: 365 CELLULAR ELIXIR INTENSE*

De eerste, essentiële stap in de Lancaster anti-ageing routine. Dit serum, beschermd door 5 patenten, verhoogt het natuurlijke herstel van DNA van de huid door de DNA-schade veroorzaakt door UV-stralen, stress en vervuiling, direct te herstellen.

* Ook perfect in combinatie met de andere producten van de RETINOLOGY lijn: de Day Cream, de Eye Recovery Cream, de Night Re-Energizing Cream en het Deep Replumping Serum.

Stap 2: RETINOLOGY Rich Cream

Pakt de vier belangrijkste tekenen van huidveroudering in één stap aan: rimpels, pigmentvlekken, verlies van stevigheid en een doffe teint.

De man & Retinology

De RETINOLOGY producten zijn door hun texturen en handige pompflacons ook heel geschikt voor de man.

 RETINOLOGY HIGH NUTRION RICH CREAM – 50 ml – € 126

Vanaf half september 2011 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën, warenhuizen en Lancaster Beauty Salons.

Lees ook:Rijke verzorging voor de veertiger
Lees ook:‘Dare to Laugh’
Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Firming body cream met pepermuntbladsap
Lees ook:Minder wallen en een mooiere huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>