‘Dare to Laugh’

Lancaster weigert al meer dan 66 jaar om schoonheidsdictaten op te leggen en onrealiseerbare beweringen te doen. Lancaster’s onderzoekslaboratorium streeft, in overeenstemming met de behoeften van vrouwen, constant naar het behandelen van de huid door middel van het stimuleren van haar natuurlijke vermogen.

Met de introductie van SURACTIF Fill & Perfect heeft Lancaster een gedurfde uitdaging aangenomen, namelijk de vrijheid om te laten zien wat ons uniek maakt, zonder het vastleggen van éénenkele, stereotype definitie van schoonheid voor alle vrouwen. Een filosofie die zich niet primair richt op het laten verdwijnen of verbergen van de tekenen van (huid)veroudering, maar op het stimuleren van de jeugdige uitstraling van de huid.

Zonder de resultaten te overdrijven, heeft Lancaster de eerste huidverzorgingslijn ontwikkeld voor gezichten die in beweging zijn. Voor vrouwen die willen schateren van het lachen, gekke gezichten willen trekken, die willen schreeuwen en verleiden, zonder zich zorgen te hoeven maken om hun rimpels. Een lijn die ontwikkeld is voor vrouwen die hun geschiedenis, privéleven en bijzondere momenten van vreugde, harmonie en kwetsbaarheid juist met ons willen delen. Een nieuwe benadering van authentieke schoonheid voor fascinerende vrouwen. De lach als de meest natuurlijke antirimpelformule? Waarom niet?

Een fijn product uit deze lijn is:

SURACTIF Fill & Perfect Anti-Wrinkle Eye Cream

Speciaal ontwikkeld voor één van de meest tere huiddelen van het gezicht, profileert de SURACTIF Fill & Perfect Anti-Wrinkle Eye Cream zich onmiddellijk door haar unieke samenstelling. Naast het opvullen van rimpels en het glad maken van de huid, richt deze crème zich vooral op de grootste problemen van het huid rondom de ogen: zwellingen en donkere kringen.

Een ideaal complex op basis van flavonoïden verkregen uit sinaasappel-, paardenkastanje- en ginkgo biloba-extract, helpt om zwellingen en donkere kringen te verminderen. Een ongekende, totale huidverzorging.

Vrouwen merkten op, na 4 weken gebruik* :

76% gaf aan dat ze een vermindering van de zwellingen onder de ogen waarnamen

81% was het ermee eens dat hun donkere kringen zichtbaar verminderd waren

89% zei dat de huid van hun oogcontouren gladder leek

90% meende dat de tekenen van vermoeidheid verminderd waren

* Consumententest onder Europese vrouwen gedurende 4 weken, bij herhaaldelijk aanbrengen van de SURACTIF Fill & Perfect Anti-Wrinkle Eye Cream.

 

15 ml, adviesverkoopprijs =  47,00 euro

verkrijgbaar bij:

geautoriseerde Lancaster parfumerieen, warenhuizen en Lancaster Beautysalons

Lees ook:Weg wallen, weg kringen, welkom frisse blik
Lees ook:Dag donkere kringen!
Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!
Lees ook:Perfect voor de huid rond je ogen & zichtbaar corrigerend
Lees ook:Hoe krijg je de perfecte look?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>