Nu alvast smeren, straks nog dieper bruin

Tan Preparer Sun Preparing Hydrating WaterGa je al op vakantie? Dan wil je natuurlijk prachtig zongebruind terugkomen. Je kunt daar nu al iets aan doen. Je huid voorbereiden op de zon.

Door een maand tot 15 dagen voor je vakantie met de Lancaster Tan Preparers thuis te starten, zet je de eerste belangrijke stap om op je vakantieadres een mooie, egale bruine teint te krijgen!
De Tan Preparers zijn speciaal ontwikkeld om de huid voor te bereiden op de zon. De kern van de formules bestaat uit het legendarische Lancaster Tan Activating Complex, dat speciaal verrijkt is met zoete sinaasappel en urucumzaden die rijk zijn aan betacaroteen. Het complex stimuleert de aanmaak van melanine én verbetert de verspreiding van de melanine in de huid, ook zonder hulp van de zon. Daarnaast bevatten de producten een exclusief anti-oxidanten complex dat extracten van witte theebladeren en derivaten van vitamine C en E bevat om de weerstand van de huid een boost te geven. Extracten van sojabonen in de formule hebben een anti-ageing effect en helpen de kwaliteit van de huid te verbeteren. Door de Tan Preparers gedurende een bepaalde periode – minimaal 15 dagen voordat je je huid blootstelt aan de vakantiezon – dagelijks te gebruiken, wordt de melanine al voor blootstelling aan de zon geleidelijk naar het huidoppervlak gebracht. Ga je na de voorbereidingsperiode zonnen, dan krijg je sneller die felbegeerde egaal goudbruine teint die ook nog eens dieper is en langer aanhoudt!

Een vederlicht gezichtsserum

Het ultra hydraterende gezichtsserum breng je ’s morgens en/of ’s avonds als eerste op je schone huid aan. De vederlichte formule versmelt direct met de huid, waarna je je normale gezichtsverzorging kunt aanbrengen.

Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum Face
30 ml €36,16*
*adviesverkoopprijs

Hydraterend water voor het lichaam

Deze hydraterende formule voor het lichaam is een ware dorstlesser voor de huid. Spray de waterachtige textuur na het douchen of baden op de huid en wrijf het even met je handen na. Door de super luchtige formule kun je daarna je normale body lotion of body crème aanbrengen.

Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Water Body

150 ml €32,17*
*adviesverkoopprijs

Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum

Lees ook:Sneller en mooier bruin op vakantie
Lees ook:Het hele jaar door prachtig gebruind
Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Red je huid!
Lees ook:Zomerfruit in een potje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>