Must-haves voor Beauty’s met een budget

De beste manier om op een voordelige manier huid en lichaamsverzorging uit te proberen, zijn via samengestelde sets. H2O plus heeft de volgende sets die een must-have zijn voor je huid en je budget:

Oasis™ Hydrating Trio
Deze oasis travel set bestaat uit de Face Oasis Cleansing Water, de Oasis Mist en de Face Oasis Hydrating Treatment. Al deze producten bevatten hydraterende zeewieren en Micro-Spheres die de toevoer, opname en het behoud van vocht optimaliseren. De Oasis™ collectie boost fijne, uitgedroogde lijntjes en verbetert de huidsstructuur.
€ 14,00 voor 60 ml

H2O Plus Sea Salt Sampler
De unieke formules combineren hydratatie, anti-aging en therapeutische zeealgen met een geavanceerde technologie om zo de huidtextuur, teint en vitaliteit te bevorderen. Het setje bestaat uit een transparant tasje met vijf luxe mini-producten: Sea Salt Hydrating Body Butter, Sea Salt Foaming Body Polish, Sea Salt Body Wash, Sea Salt Hydrating Body Gloss & Hand and Nail Cream.
€22,00 voor 4x 60 ml

Sea Marine Spa Trio
De unieke formules combineren hydratatie, anti-aging en therapeutische zeealgen met een geavanceerde technologie om zo de huidtextuur, teint en vitaliteit te bevorderen. Het setje bestaat uit Sea Marine Body Butter, Sea Marine Shower Cream, Sea Marine Sugar Scrub en een sloofah. Fijne set om cadeau te geven.
€ 25,00 voor 2x 118 ml

Unieke H2O Plus huidverzorging: water is you
De zee is de bron van alle leven op aarde. De onderwaterwereld bevat een briljant spectrum van mineralen, algen en zeewieren. Deze bezitten de kracht om de huid te herstellen en te transformeren. Onze lichaamseigen compositie van moleculen is vrijwel identiek aan de oorspronkelijke moleculen uit de zee – daarom neemt de huid de H2O Plus formules moeiteloos op. Net als de andere producten in de sea-derived huidverzorgingslijn van H2O Plus, is Face Oasis Ultra Hydrator gebaseerd op voedende zee-extracten en gezuiverd water. De krachtige werking van vitaminen en mineralen uit de zee, gecombineerd met innovatieve technologie, geven de huid een intense hydratatie en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De skincare en spa-producten van H2O Plus zorgen daarmee voor natuurlijke bescherming en revitalisatie.

www.h2oplus.nl

Lees ook:Nieuwe innovaties in best-selling Oasis lijn
Lees ook:Heb ik nu een vochtarme of een droge huid?
Lees ook:Booster voor je huid!
Lees ook:H2O”Pina Pasion = lentezon in je badkamer!
Lees ook:Beauty puur uit de zee…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>