Heb ik nu een vochtarme of een droge huid?

Waarschijnlijk is die er weer…..Het bekende trekkerige gevoel in je gezicht. Waar dit vandaan komt behoort vaak nog steeds een beetje tot een mysterie. Meestal wordt er dan meteen gedacht dat er sprake is van droge huid. Maar hoe verklaar ik dan dat glimmende gezicht en die enorme pukkel op mijn voorhoofd? Wat is het verschil tussen een droge huid en een vochtarme huid?

Zo herken je een droge huid:
• De droge huid is vaak dof doordat deze het minste talg aanmaakt van alle huidtypes.
• Reageert snel op prikkelingen zoals temperatuur en aanraking.
• Heeft het snelst de neiging om te rood te worden.
• Heeft bijna nooit last van onzuiverheden.

Voor de verzorging van de droge huid is het belangrijk om het tekort aan huidvetten aan te vullen met een wat vollere verzorging. Deze huidsoort is vaak wat dunner, een dagverzorging met een SPF en/of anti-oxidanten zijn daarom geen overbodige luxe. Deze stoffen geven namelijk bescherming tegen UVA-B en schadelijke invloeden van het milieu.

De H2O Plus droge huid must haves
Sea Results Line Resolution Cream SPF 30
Een krachtige anti-aging dagverzorging die je huid verstevigt en lijntjes laat vervagen. Deze dagverzorging egaliseert pigment voor een nog jeugdigere stralende huid. Daarnaast wordt de huid beschermd tegen schade van UV- stralen door een SPF 30.
€ 59,00 voor 50 ml

Face Oasis Hydrating Lotion SPF 30
Onze moisturizerbestseller, Face Oasis™ , heeft nu een partner voor overdag met een brede bescherming tegen rimpels en fijne lijntjes die door UV-stralen ontstaan. Verwen je huid met deze lichte beschermingsmoisturizer. Deze hydraterende lotion biedt een geconcentreerd reservoir van olievrije hydratatie en beschermt de huid tegen veroudering en uitdroging door UV-stralen. Vermengd met hydraterende zeewieren biedt het een tijdloze Oceansome Complex ® die door het licht geactiveerde, van blauwe zeewieren afkomstige, foto- en ultrasomen levert. De moisturizer herstelt de huid 24 uur per dag van de opgelopen schade en werkt tegelijkertijd als een aftersun. De huid voelt jong, vitaal en beschermd aan.
€ 44,00 voor 38 ml

Kun je jezelf totaal niet terug vinden in het bovengenoemde?
Of maar gedeeltelijk en toch een trekkerig gevoel? De kans is groot dat een tekort aan vocht de oorzaak is van je trekkerige gezicht. Omdat dit niets met je talg aanmaak te maken heeft kan het bij alle huidtypes voorkomen (zelfs een vete huid). Je vochtgehalte betekent eigenlijk gewoon de hoeveelheid vocht binnen je huidcellen. Hydratatie is daarom voor jouw de oplossing.

De H2O Plus hydratatie must haves
Oasis 24 Hydrating Booster
Een geavanceerde en olievrije aanvulling op de moisturizer. Doordat dit serum de vochtopname van de huid met 60% doet toenemen, wordt je huid gered van de uitdroging. Deze Hydrating Booster versterkt het effect van elke moisturizer. De natuurlijke vochtbalans van de huid wordt behouden en fijne lijntjes verzachten. Ons exclusieve Sea Mineral Complex, fosfolipiden en Omega-plankton in combinatie met de hydraterende zee-extracten wakame, zeevenkel en zeesla zorgen ervoor dat je huid het vocht zo’n 24 uur lang vasthoudt.
€ 33,00 voor 25 ml

Face Oasis Ultra Hydrator
Een hydraterende gelformule met het comfort van een crème. Geeft intense hydratatie terwijl bruine algen ervoor zorgen dat vocht gereguleerd blijft. Laat de vermoeide droge huid weer herleven op basis van nutri-spheres.
€ 44,00 voor 50 ml

Unieke H2O Plus huidverzorging: water is you
De zee is de bron van alle leven op aarde. De onderwaterwereld bevat een briljant spectrum van mineralen, algen en zeewieren. Deze bezitten de kracht om de huid te herstellen en te transformeren. Onze lichaamseigen compositie van moleculen is vrijwel identiek aan de oorspronkelijke moleculen uit de zee – daarom neemt de huid de H2O Plus formules moeiteloos op. Net als de andere producten in de sea-derived huidverzorgingslijn van H2O Plus, is Face Oasis Ultra Hydrator gebaseerd op voedende zee-extracten en gezuiverd water. De krachtige werking van vitaminen en mineralen uit de zee, gecombineerd met innovatieve technologie, geven de huid een intense hydratatie en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De skincare en spa-producten van H2O Plus zorgen daarmee voor natuurlijke bescherming en revitalisatie.

www.h2oplus.nl

Lees ook:Booster voor je huid!
Lees ook:Nieuwe innovaties in best-selling Oasis lijn
Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Verintensiveer je door de zon gekuste huidskleur
Lees ook:Jojoba parels optimaliseren je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>