Paul Walker wordt het nieuwe gezicht van COOL WATER

Coty Prestige, een divisie van Coty Inc, heeft onlangs onthuld dat de samenwerking met Paul Walker getekend is. De acteur wordt het nieuwe gezicht van Davidoff Cool Water in de geurcampagne die wereldwijd vanaf juli 2011 gelanceerd wordt.

Deze Amerikaanse acteur veroverde Hollywood met zijn rol als Brian O’Connor in “The Fast and the Furious” films, en toont zijn liefde voor acteren in actiefilms zoals Clint Eastwood’s “Flags of Our Fathers”, “Eight Below”, “Joy Ride” en “Takers”. Zijn volgende film is “Fast Five” die dit voorjaar gereleased wordt en waarin Vin Diesel zijn tegenspeler is.Paul staat bekend om zijn passie voor de oceaan en het behoud ervan, surfen, duiken en heeft oceanologie gestudeerd. Dat hij zich comfortabel voelt in water demonstreerde hij in de film “Into the Blue” met Jessica Alba. Paul benadrukt zijn commitment en het behoud van de oceaan door zijn betrokkenheid bij de National Geographic Channel documentaires “Expedition Great White”, een expeditie die de migratiepatronen van de grote, witte haai bestudeert.

Met de samenwerking met Coty doet Paul Walker zijn intrede in de geurenmarkt.

“Ik ben zeer betrokken bij de oceaan en Davidoff Cool Water is de verwezenlijking van de geur van de oceaan. Ik ben dan ook vereerd dat ik het nieuwe gezicht van de campagne zal zijn”.

“Paul Walker is een voor de hand liggende keuze om Davidoff Cool Water te representeren. Hij is de juiste belichaming van de waarden van deze legendarische geur. Niet alleen vanwege zijn persoonlijke commitment voor de oceaan en alles wat daarmee te maken heeft, maar ook vanwege zijn intense vitaliteit, krachtige mannelijke persoonlijkheid en “coole” houding, die hem karakteriseert”, aldus Fracoise Mariez, Senior Vice President International European Marketing Licenses van Coty Prestige.

De overeenkomst behelst een wereldwijde samenwerking. Vanaf juli 2011 zal deze sexy en “coole” acteur te zien zijn in TV commercials en advertenties als gezicht van Davidoff Cool Water.

Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Scott Eastwood is het nieuwe lekkertje van DAVIDOFF Cool Water
Lees ook:Lekker, lekkerder, lekkerst: Scott Eastwood
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>