Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar

Davidoff geuren staan garant voor zomerse frisheid. De Cool Water zomeredities doen je denken aan de Stille Oceaan en haar schoonheid, het zijn wat je noemt echte vakantiegeuren, maar ook wereldberoemd. De eerste Davidoff Cool Water was een aquatische mannengeur die in 1988 werd gelanceerd. Dit seizoen komt Davidoff Cool Water met twee nieuwe varianten, geuren om verliefd op te worden, net zoals we dat op de zomer zelf zijn:

Cool Water Man Pure Pacific

Ontdek de frisse aromatische geur die geïnspireerd is op de oceaan. Een melange van sprankelende, frisse citrus (citroen, mandarijn en grapefruit) en een aromatisch facet (basilicum en salie in het hart en jeneverbessen in de basisnoot). Deze nieuwe inspiratie van Cool Water onthult een mannelijke en krachtige geur.

Cool Water Woman Pure Pacific

Ontdek de fruitig bloemige geur die je als het ware meeneemt naar een paradijs in de Stille Oceaan. De Cool Water Woman zomereditie combineert vrouwelijke frisheid (muntblaadjes) met een zacht hart van waterviooltjes en iris in de basisnoot.

Geniet van de kracht van de oceaan

Door het blauwe kleurverloop op beide flacons zie je de kracht en de schoonheid van de blauwe lagunes terug. De zomerse ‘’juices’’ herinneren aan de frisheid en de kracht van de oceaan en laten je dromen van een enkele reis naar het paradijs.

Cool Water Woman Pure Pacific Cool Water Man Pure Pacific

100 ml – adviesverkoopprijs € 45 125 ml – adviesverkoopprijs € 45

Vanaf begin april 2012 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…
Lees ook:Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive
Lees ook:Duik in de zomerse frisheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>