Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive

DAVPARF849_Qclie.epsAlles wat DAVIDOFF Cool Water lanceert is goddelijk zo ook zijn nieuwe geur voor hem ‘Davidoff Cool Water Night Dive’. Davidoff staat al twintig jaar aan de top als het gaat om het lanceren van heerlijke frisse mannengeuren.  

Anno nu is het volgens Davidoff tijd voor een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Cool Water. Om die reden hebben zij een geheel nieuwe geur; DAVIDOFF Cool Water Night Dive gelanceerd. Een geur die trouw blijft aan zijn fundamentele waarden, mannelijk en authentiek, terwijl het een nachtelijke intensiteit toevoegt, overgoten met een ruwe, natuurlijke aantrekkingskrachtAls de dag plaatsmaakt voor de nacht, worden gevoelens intenser. Het nachtleven draait om instinct en de DAVIDOFF Cool Water Night Dive man is er zich volledig van bewust dat hij onderdeel is van de kracht van de natuur. Synchroon met de elementen durft hij zijn intuïtie te volgen, te vertrouwen op zich eigen kunnen. Deze verscherpte vorm van bewustzijn maakt hem sterker en geeft hem een onweerstaanbare kracht, een aantrekkelijke ´cool´heid.

Zo’n man verdient een unieke geur. DAVIDOFF Cool Water Night Dive is ontworpen door Jean- Christophe Hérault, pupil van meesterparfumeur Pierre Bourdon, die 25 jaar geleden Cool Water creëerde. De nieuwe geur is dan ook een eerbetoon aan dit meesterwerk en biedt een nieuwe kijk op frisheid, die sensueler en verslavender is dan ooit.

De groene, oriëntaalse geur is een verfijnde samenstelling vol contrasten. Het is gebaseerd op één van de kwalitatief beste maar toch zelden gebruikte, natuurlijke geuringrediënten; mastiekhout. Van rauwe, groene bonen tot sensuele en mysterieuze hout- en wierookachtige noten, de rijkdom van al deze facetten weerklinkt door de hele geur.

DAVIDOFF Cool Water Night Dive opent met de sensatie van een heldere en spannende ‘splash’, verkregen uit een mix van verfrissend koele munt en koud waterig fruit, zorgvuldig samengesteld om de groene inflexie van het mastiekhout te versterken. Dit krachtige begin maakt langzaam plaats voor de magnetische en moderne, oriëntaalse noten van kasjmier. Deze muskusachtige, kruidige concentratie ondersteunt de fascinerende, amberachtige balsem noten die de houtachtige kracht van het mastiekhout vergroot.

De flacon van DAVIDOFF Cool Water Night Dive is een nieuwe interpretatie van de originele Cool Water flacon. Het houdt vast aan zijn hoekige vorm en kenmerkende architecturale silhouet, maar de tint van het transparante glas weerspiegelt de nachtelijke atmosfeer van de geur. De ultramarijne tot lichtblauwe schakering lijkt op de kleuren van de oceaan bij nacht en de zilveren tint van het logo herinnert aan de weerspiegeling van de maan op het water. De zilverkleurige en blauwe verpakking zet deze metafoor voort en benadrukt het contrast tussen de donkere zee en het heldere maanlicht aan de horizon. Deze verfijnde look geeft perfect DAVIDOFF Cool Water Night Dive’s diepgewortelde gevoel voor mysterie en verleiding weer.

DAVIDOFF COOL WATER NIGHT DIVE

Eau de Toilette 50 ml € 33,28*

Eau de Toilette 75 ml € 52,17*

Eau de Toilette 125 ml € 72,17*

After Shave Splash 75 ml € 33,28*

After Shave Balm 100 ml € 33,28*

Shower Gel 150 ml € 11,06*

Deodorant Stick 75 ml € 19,94*

* adviesverkoopprijs

DAVIDOFF Cool Water Night Dive is vanaf eind mei 2014 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:5 heerlijke geuren voor HEM…of misschien ook voor jou
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Duik in de zomerse frisheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>