Duik in de zomerse frisheid

Fris je op met een zomerse duik!

Het is zomer en om je dorst naar echte frisheid te lessen heeft Cool Water een ‘Summer Dive’ voor jou in petto. Twee coole ‘limited edition’ geuren die je de hele zomer van 2011 koel houden, zelfs als de temperatuur stijgt. Een heldere, blauwe lucht, een nevelige, witte horizon en een aquagroene zee zijn de inspiratie voor deze ultrafrisse geuren.

Cool Water Man Summer Dive

Net alsof je zo uit de zee komt! Een stimulerende golf van oceanische en aquatische noten mixt zich met een citruscocktail, om je diep te laten duiken in een krachtige, frisse mannelijke geur. Levendige citroenschil vermengt zich met mandarijn en grapefruit voor een nieuwe golf van energie. Basilicum, salie en jeneverbes zorgen voor een stimulerende groene frisheid die een door de zon gestreelde huid flatteert.

Cool Water Woman Summer Dive

Deze nieuwe interpretatie is perfect voor dat sexy ‘net terug van het strand’ gevoel. De zomerse compositie ademt vitaliteit uit voor een frisser gevoel. Fruitige topnoten van meloen en ananas verfrist met muntblaadjes maken plaats voor een transparant oceanisch hart van waterviool en lotusbloem. Een strandachtige basis van zacht iris en warm hout maakt deze sensuele geur compleet.

Duik in de zomerse frisheid

Hoe dieper je gaat, des te koeler het wordt! De verschillende kleurschakeringen van de heldere, mooi gestroomlijnde flacons lijken op het kleurschema dat je tegenkomt tijdens een duik aan een tropische kust. Van stralend hemelsblauw tot verleidelijk oceaangroen gescheiden door een sluier van wazig wit licht aan de horizon – de flacons zijn coherent aan de geuren – ze stralen een intens gevoel van frisheid en vitaliteit uit.

Cool Water Man Summer Dive EDT                 125 ml           € 45*

Cool Water Woman Summer Dive EDT          100 ml           € 45*

 *adviesverkoopprijs – vanaf half maart 2011 verkrijgbaar

Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…
Lees ook:Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>