Intens genieten met DAVIDOFF

Cool Water Man and Woman Into the OceanFijn nieuws vanaf het  DAVIDOFF Cool Water-front, want de zomer edities komen eraan en die luisteren naar de volgende namen:

COOL WATER Woman Into The Ocean & COOL WATER Man Into the Ocean

In 1988 introduceerde DAVIDOFF, met de introductie van Cool Water, een nieuwe golf van frisheid aan de wereld en creëerde daarmee een sterke band met de oceaan. In 2012 is deze relatie opnieuw bevestigd door het wereldwijde partnerschap met National Geographic. De nieuwe zomeredities laten een andere kant van de oceaan zien en zijn een eerbetoon aan de schoonheid van zijn fauna en flora. Door DAVIDOFF Cool Water Into the Ocean ervaar je een andere frisheid, duik dieper en zie de wonderen en kracht van de oceaan.In 1988 introduceerde DAVIDOFF, met de introductie van Cool Water, een nieuwe golf van frisheid aan de wereld en creëerde daarmee een sterke band met de oceaan. In 2012 is deze relatie opnieuw bevestigd door het wereldwijde partnerschap met National Geographic. De nieuwe zomeredities laten een andere kant van de oceaan zien en zijn een eerbetoon aan de schoonheid van zijn fauna en flora. Door DAVIDOFF Cool Water Into the Ocean ervaar je een andere frisheid, duik dieper en zie de wonderen en kracht van de oceaan.

Cool Water Man Into the Ocean
Ontdek een frisse, aromatische geur geïnspireerd door de oceaan.
Een zee-akkoord, gecombineerd met mandarijn en grapefruit in de top geeft de geur haar frisheid. Basilicum en salie in het hart en jeneverbessen in de basis voegen een kruidig facet toe. Deze nieuwe interpretatie onthult een stimulerende en groenige frisheid.

Cool Water Woman Into the Ocean
Ervaar een fruitig bloemige geur die je dieper de oceaan mee inneemt.
Deze zomereditie combineert een vrouwelijke frisheid in de top met muntbladeren, meloen en ananas, een zacht hart van waterviooltjes en iris in de basis.

Voel de kracht van de oceaan
Bewonder de intensiteit en de schoonheid van de onderwaterwereld die weerspiegeld wordt in de blauw geschakeerde flacons van de zomeredities. De geuren laten je denken aan de frisheid en kracht van de oceaan. Vier de zomer en duik met de DAVIDOFF Cool Water zomeredities diep in de wondere wereld van de oceaan.

COOL WATER Woman Into The Ocean 100 ml € 46*

COOL WATER Into the Ocean 125 ml € 46*

* adviesverkoopprijs Vanaf eind maart verkrijgbaar bij de geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Hou je van de oceaan? Bescherm haar! #lovetheocean
Lees ook:Scott Eastwood is het nieuwe lekkertje van DAVIDOFF Cool Water
Lees ook:Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>