Scott Eastwood is het nieuwe lekkertje van DAVIDOFF Cool Water

Knapper gaat ie niet worden… Wow wow wow, wat is hij mooi he Scott Eastwood!!

Scott is de nieuwe woordvoerder van Davidoff Cool Water. De Amerikaanse acteur Scott Eastwood (29)past volgens ons perfect bij dit fijne merk. De 29-jarige acteur heeft onlangs bovendien zijn eerste hoofdrol in ‘The Longest Ride’ afgerond. De film, gebaseerd op de bestseller The Notebook van schrijver Nicholas Sparks, is sinds april te zien. Eastwood is, met tegenspelers Joseph Gordon-Levitt en Shailene Woodley, momenteel bezig met het filmen van de nog titelloze Oliver Stone film over Edward Snowden.

Als enthousiaste zwemmer, duiker en surfer is Eastwood een man van actie. Geboren en getogen in Hawaï en Californië lag zijn passie altijd al bij het behoud van het martieme milieu, waardoor hij perfect past bij de Cool Water geur. Hij is er ook trots op om de Love The Ocean campagne te ondersteunen, de samenwerking tussen Davidoff Cool Water en de National Geographic Society met als mondiaal doel om in 2020 10% van de wereldzeeën te beschermen.

Dat vieren ze!

Om de nieuwe samenwerking tussen Davidoff Cool Water en Scott Eastwood te vieren, wordt in de zomer van 2015 een nieuwe campagne gelanceerd. De campagne is geschoten door Jeffrey Darling, één van ’s werelds meest succesvolle commerciële regisseurs, en Don King, de veelgeprezen onderwater cinemato-graaf. De advertentie is gefotografeerd door Nathaniel Goldberg, die bekend staat om zowel zijn persoonlijke portretten van beroemdheden als zijn afbeeldingen van adembenemende landschappen.
De nieuwe campagne, gefilmd aan de Hawaiiaanse kust, benadrukt de unieke band tussen de mens en de oceaan, een oer-relatie bestaande uit respect, verantwoordelijkheid en sensualiteit. Het laat de Cool Water man in actie zien, duikend in het kolkende water. Synchroon met de elementen, wordt hij één met de oceaan: What makes the ocean, makes the man. Tijdens de repetities voor de shoot van de nieuwe campagne kwamen Eastwood en zijn vrienden zelf op deze slogan. De slogan is geïnspireerd op hun eigen relatie met de oceaan en op John Fitzgerald Kennedy’s tijdloze quote: “We are tied to the ocean. And when we go back to the sea, we are going back from whence we came”.

De DAVIDOFF Cool Water campagne zal deze zomer wereldwijd in de media en in de winkels te zien zijn.

Check daarom regelmatig:
Instagram: @davidoffcoolwaterparfums

Twitter: @coolwaterparfum

Facebook: @davidoffcoolwater

Lees ook:Lekker, lekkerder, lekkerst: Scott Eastwood
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Paul Walker wordt het nieuwe gezicht van COOL WATER
Lees ook:Hou je van de oceaan? Bescherm haar! #lovetheocean
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>