Twee Coole schatten uit de oceaan

DAVIDOFF SUMMER-CWW2014 .epsGoed nieuws voor fans van de Davidoff Cool Water-geuren.

Al sinds de creatie van de eerste Cool Water geur in 1988, laat Davidoff zich inspireren door de oceaan. Vanaf 2012 is deze bijzondere band nog extra versterkt door de nauwe samenwerking met de National Geographic Society. Davidoff Cool Water sponsort het Pristine Seas programma dat zich bezig houdt met de bescherming van de oceanen in de wereld.

De nieuwe Davidoff Cool Water zomergeuren onderstrepen deze verbintenis. De naam, de grafische design op de flacons en verpakkingen refereren aan het indo-pacific koraalrif in de Grote Oceaan, ook wel ´het regenwoud van de zee´ genoemd. Het staat symbool voor zowel de kwetsbaarheid als de schoonheid van het maritieme ecosysteem.

Cool Water Man Coral Reef

Duik met deze unieke, nieuwe interpretatie van Davidoff Cool Water meteen in een oceaan van frisheid. De geur opent met een sprankelende citrusnoot van mandarijn, onmiddellijk gevolgd door een helder en levendig hart van munt. De basis van sandelhout geeft deze stimulerende zomergeur een boost aan energie en mannelijke power.

Cool Water Woman Coral Reef

Verken met Cool Water Woman Coral Reef de sensuele schoonheid van de diepten van de zee. Deze verfijnde, vrouwelijke geur combineert een fruitige en verleidelijke noot van meloen met het frisse en ongerepte boeket van lelietjes-van-dalen, die in de basis wordt verdiept met een rijke en sensuele noot van iriswortel.

Twee schatten uit de oceaan

De zomerse edities zijn gebotteld in de kenmerkende Cool Water flacons maar ze hebben een andere, zomerse, blauwe tint die herinnert aan het heldere water van de Grote Oceaan. De flacons zijn versierd met tekeningen van koraal: grafisch en architectonisch voor Cool Water Man, ‘kantwerk’-achtig en vrouwelijk voor Cool Water Woman. Op de verpakkingen staan de koraalrifillustraties in vogelperspectief afgebeeld. Wanneer de verpakkingen naast elkaar staan, versmelten zij tot één opvallend beeld.

Nog een paar dagen geduld, want de Davidoff Cool Water Coral Reef editions zijn vanaf eind maart 2014 exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en via de webshop www.iciparisxl.nl.

Cool Water Woman Coral Reef Eau de Toilette 100 ml € 36,00*

Cool Water Coral Reef Eau de Toilette 125 ml € 36,00*

* adviesverkoopprijs

Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs
Lees ook:Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…
Lees ook:Hou je van de oceaan? Bescherm haar! #lovetheocean

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>