5 heerlijke geuren voor HEM…of misschien ook voor jou

Just Cavalli for him FlaconDe meeste onder ons hebben meer dan een favoriete geur. Er zijn ook vrouwen die zweren bij herengeuren. Vaak zijn herengeuren net even frisser of kruidiger. Zelf draag ik ook weleens een mannengeur, dan pak ik lukraak een eau de toilette die op de boekenkast van mijn zoon staat. Meestal krijg ik ook veel complimenten als ik een herengeurtje draag. Grappig vind ik dat. Anyhu hieronder vijf prachtige herengeuren die absoluut de moeite waard zijn. Je kunt ze kopen voor je lief of voor een dierbaar manspersoon… of gewoon voor jezelf. Omdat het kan.

Just Cavalli for Him

Ongegeneerd zelfverzekerd, Just Cavalli for Him  is een ode aan vrijheid en jeugdigheid. De stoere, donkerblauwe flacon daagt de man uit om de geur te gebruiken. De combinatie van wilde piment, vetiverhout en leer en geven de geur een krachtig, mannelijk karakter. Just Cavalli for Him is voor man die zijn grenzen wil verleggen.
Just Cavalli for Him Eau de Toilette 50 ml €55,50*

ck one summer

Bruisend en zorgeloos. Krachtig maar ook verfrissend. Een ware scheut energie. Actie op het strand, daar houdt de drager van deze geur van. Eén spraytje ck one summer voelt aan als een verfrissende duik in de heldere oceaan. De frisse compositie van ijskoude limoen, grapefruit en sappige meloen geven meteen zin in een verfrissende cocktail na een sportieve dag. Een mix van kokosnootwater en ‘crushed’ suiker zorgen ervoor dat je de geur lang blijft ruiken.
ck one summer eau de toilette 100 ml €39,90*

Jil Sander SUN RISE

‘s Nachts een man, ‘s ochtends een man. De frisse, oriëntaalse geur met een hart van oranjebloesem is voor de man die niet alleen stoer is wanneer de zon ondergaat, maar die er ook staat bij zonsopgang. Er bestaat geen man die niet kan genieten van Jil Sander SUN RISE. Saillant detail: de krachtige oranje flacon symbool staat voor de intensiteit van de zon.
Jil Sander SUN RISE for Men Eau de Toilette 125 ml €51,06*

DAVIDOFF Cool Water Night Dive

Al meer dan 20 jaar belichaamt DAVIDOFF met Cool Water de band tussen de man en de oceaan. Met Cool Water Night Dive, maakt hij een romantische nachtelijke duik in de oceaan. De sensatie van verfrissende munt en waterig fruit met oriëntaalse noten van kasjmier zorgen voor een unieke mix van frisheid en kracht. DAVIDOFF Cool Water Night Dive Eau de Toilette 50 ml €33,28*

Bottega Veneta Pour Homme

Vakmanschap en topkwaliteit, dat is Bottega Veneta Pour Homme. De tijdloze, elegante geur is opgebouwd uit verfijnde ingrediënten als Jamaicaanse pimento, Mediterraanse salie en leer. De geur, samen met de smokey look van de flacon, maken van Bottega Veneta Pour Homme hét perfecte cadeau voor de man die van het leven houdt.
Bottega Veneta Pour Homme 50 ml €63,28*

*adviesverkoopprijs

ck one summer 2014 flacon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Betoverend heerlijk meesterwerk voor hem
Lees ook:Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive
Lees ook:Ik ga op reis en neem mee….
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>