Betoverend heerlijk meesterwerk voor hem

Bottega Veneta Pour Homme adIs je lief aan een nieuwe geur toe? Dan kunnen wij je er een van harte aanbevelen, omdat dit echt een meesterwerk van verschillende ingredienten betreft. Heel verrassend!

Bottega Veneta pour Homme is een frisse, intrigerende en ingetogen geur, waarbij de karakteristieke Bottega Veneta noten van kostbaar Labdanum, Sparrenbalsem en Bergamot samensmelten in een zinnelijke, lederachtige signatuur met de kracht om te betoveren. De houtachtige, aromatische, lederachtige geur, verweven met zeldzame en edele materialen, neemt ons mee op een inspirerende reis in tijd en plaats.

Alleen als het windstil is en de zon op haar hoogst staat, kan het mysterie van Bottega Veneta pour Homme beginnen, want het hart wordt gedistilleerd uit een geurig hars dat onttrokken wordt aan de Cistus plant die alleen tussen mei en augustus, wanneer deze het meest stroperig is, verzameld kan worden. Het is juist dit kostbare, tegenwoordig nog zelden gebruikte Andalusische Labdanum, dat al eeuwenlang bekend staat als de “dauw van de hemel” of de klassieke mirre, dat de geur zijn rijke, complexe, zeldzame diepte geeft. Verfrissende, aromatische topnoten van Calabrisch Bergamot, Siberisch Pijnhout en Jeneverbessen uit de Balkan, worden gevolgd door de warme hartnoten van Jamaicaans Pimento, Canadees Sparrenbalsem en Mediterraans Salie. Tot slot zorgen de basisnoten van Indonesische Patchouli en een nostalgisch lederakkoord voor textuur en een elegant geurspoor.

Gecomponeerd door meesterparfumeurs Daniela Andrier en Antoine Maisondieu, vangt Bottega Veneta pour Homme de essentie van de Bottega Veneta man. De structuur van de geur is uniek, een combinatie van verfijnde ingrediënten die met elkaar zijn verweven om een onvergetelijk, lang geurend meesterwerk te creëren.

BOTTEGA VENETA POUR HOMME – DE LIJN

Eau de Toilette 50 ml € 61*

Eau de Toilette 90 ml € 85*

After Shave Balm 200 ml € 50*

Shower Gel 200 ml € 30*

Deodorant Stick 70 gr € 29*

* adviesverkoopprijs

Bottega Veneta Pour Homme is bij de geautoriseerde Bottega Veneta Perfumes parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Ik ga op reis en neem mee….
Lees ook:5 heerlijke geuren voor HEM…of misschien ook voor jou
Lees ook:Musthave: Bottega Veneta Purse Spray
Lees ook:Bottega Veneta presenteert KNOT
Lees ook:Chique & lovely: De Bottega Veneta Deluxe Collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>