Ik ga op reis en neem mee….

Bottega

Bottega Veneta heeft iets fijns voor de reizigers onder ons: de Luxury Travel Collection. Deze collectie bestaat uit Bottega Veneta’s signatuur dames- en herengeur in compacte travel sprays, speciaal ontworpen voor in de handtas of om gewoon makkelijk mee te nemen. De reis kan beginnen.

De Bottega Veneta signatuur damesgeur roept het raffinement en de comfortabele sensualiteit op van de beroemde lederwaren van het huis. Raadselachtig en onvergetelijk met het karakterstieke lederakkoord in haar hart en verweven met een bloemig chypre die verzacht wordt door noten van bergamot en pruim.

De Bottega Veneta signatuur herengeur roept het beeld op van een rustiek toevluchtsoord, om te ontspannen, in de bergen ten noorden van Veneto. Gekarakteriseerd door de noten van kostbaar labdanum, sparrenbalsem en bergamot is het houtachtige, aromatisch lederakkoord sensueel, intrigerend en understated.

Beide geuren zijn uniek in haar en zijn structuur met een combinatie van verfijnde ingrediënten die met elkaar verweven zijn om een buitengewoon, lang geurend meesterstuk te creëren.

De Bottega Veneta Refillable Travel Sprays weerspiegelen de pure lijnen en rondingen van de originele flacons. De damesflacon is transparant met een ‘brunito’ dop. De herenflacon is transparant maar niet kleurloos, het glas heeft een mannelijke, grijze tint en de flacon is getooid met een zwarte dop. Geïnspireerd op Venetiaans glaswerk en de traditionele Italiaanse karaf, hebben beide flacons een intrecciato geweven basis en als finish een gevlochten lederen riempje om hun hals. Met het perfecte formaat voor in een hand-, reis- of toilettas zijn de luxueuze sprays functionele en mooie reisaccessoires die impact hebben.

Bottega Veneta Luxury Travel Collection
Signature Eau de Parfum Refillable Travel Spray 20 ml € 55*
Signature Eau de Parfum Refil 100 ml € 115*
Pour Homme Eau de Toilette Refillable Travel Spray 20 ml € 50*
Pour Homme Eau de Toilette Refil 100 ml € 85*
* adviesverkoopprijs

De Bottega Veneta Parfum Luxury Travel Collection is vanaf heden bij de geautoriseerde Bottega Veneta Perfumes parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Betoverend heerlijk meesterwerk voor hem
Lees ook:Musthave: Bottega Veneta Purse Spray
Lees ook:Chique & lovely: De Bottega Veneta Deluxe Collection
Lees ook:Bottega Veneta presenteert KNOT
Lees ook:So lovely: BIG-sized Chloé eau de parfum en eau de toilette

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>