De zoon van Clint Eastwood is hot!!

scottClint Eastwood, ja ja de wat oudere acteur, heeft een superknappe zoon genaamd Scott Eastwood. Ik wist het ook niet, maar ik kwam hem per ongeluk tegen omdat Babette van Veen over hem twitterde. Ze liet haar followers weten dat God bestaat en dat hij dus Scott Eastwood heet. Ik kan me daar wel iets bij voorstellen.

Scott is 27 jaar oud, opgegroeid op Hawaii en werkt onder andere als model dat meldt de Huffintonpost. Hoewel hij een wereldberoemde vader heeft, neemt Scott dat niet voor lief. “Mensen gaan er vanuit dat alles vanzelf op mijn pad komt, maar ik werk hard voor mijn carriere.” Scott is tijdens zijn studie al met modellenwerk begonnen. Later is hij ook gaan acteren. Hij is onder meer te zien in Flags of Our Fathers en in kaskraker Gran Torino.

Scott: “Ik wil een echte man te zijn – geen kind acteur of een blitse popster, maar een no-bullshit man”.

Wie meer van dit lekkere snoepje wil zien, kan de film ‘Fury’ die in 2014 uitkomt alvast in de agenda zetten. Hierin speelt Scott o.a. samen met Brad Pitt, Shia LaBeouf en Logan Lerman.

scotty

Lees ook:Lekker, lekkerder, lekkerst: Scott Eastwood
Lees ook:Scott Eastwood is het nieuwe lekkertje van DAVIDOFF Cool Water
Lees ook:Paul Walker wordt het nieuwe gezicht van COOL WATER
Lees ook:Beeldschoon : L’Wrenn Scott voor Lancôme
Lees ook:88,5 kilo woog Beyoncé toen ze zwanger was

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>