Citroentjesfris onder de douche vandaan

weledaduindoornklWil je je dag opgewekt beginnen of na een uitputtende dag je lichaam verfrissen? Een douche met Weleda’s zomerse douchecrèmes helpt je hierbij.

Citrus Verfrissingsdouche
Citrus Verfrissingsdouche geeft je nieuwe energie, dankzij de citrusgeuren. De douchecrème bevat milde suikertensiden die je huid zacht reinigen, en zuivere sesamolie, die vanwege het hoge aandeel aan onverzadigde vetzuren, ervoor zorgt dat de huideigen vochtigheid behouden blijft en de huid niet uitdroogt.
200 ml € 7,25

Duindoorn Vitaliseringdouche
Voor een glimlach op je gezicht en een vitaal gevoel neem je de zonnig geurende Duindoorn Vitaliseringdouche. Met haar verzorgende oliën van zongerijpte duindoornbessen en sesam is Duindoorn Vitaliseringsdouche geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en gevoelige huid. Uit tests blijkt dat Duindoorn Vitaliseringsdouche de celvernieuwing van de huid stimuleert. De mild schuimende en romige douchecrème voedt de huid al tijdens het douchen en ondersteunt haar natuurlijk herstellende vermogen.
200 ml € 7,65

Lees ook:Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter
Lees ook:Citroentjesfris de zomer door
Lees ook:Ontspan met een Lavendel/Sandelhout douche
Lees ook:Douchen met de geur van pioenrozen
Lees ook:Subliem: DOCCIA DELLA FELICITA – BAD & DOUCHE CRÈME

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>