Subliem: DOCCIA DELLA FELICITA – BAD & DOUCHE CRÈME

Hou je ook zo van in bad gaan? Het maakt je huid heerlijk zacht en het ontspant. Met de nieuwe bad/douchecrème van Collistar wordt het badfeestje nog aangenamer.

Deze zachte bad- en douchecrème met een euforische geurpalet geeft nieuwe energie en brengt je in een blije, gelukzalige stemming.  In contact met water ontstaat een rijk, mild schuim dat ultrazacht en fris  is voor de huid.  De kostbare, essentiële oliën en Mediterrane extracten, gecombineerd met de revitaliserende frisheid van vijgenpulp, vormen het hart van dit heerlijk verzorgende product, waardoor de huid grandioos schoon en heerlijk zacht aanvoelt.

Gebruiksaanwijzing: In bad – laat het product samen met stromend warm water in het bad lopen. Terwijl je optimaal ontspant in bad, profiteer je maximaal van de aromatische essentiële oliën. Onder de douche – masseer het lichaam eerst volledig in en spoel daarna af.

Doccia Della Felicita, Bath en Shower Cream: € 17,80

Lees ook:Douchen met de geur van pioenrozen
Lees ook:Ontspan met een Lavendel/Sandelhout douche
Lees ook:Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter
Lees ook:Citroentjesfris onder de douche vandaan
Lees ook:Soft en fris met Melkmeisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>