Douchen met de geur van pioenrozen

highres-foto

Douchen is toch wel het fijnste momentje van de dag. Aangezien we nooit genoeg douchespullies hebben, vertellen we je graag over Dove’s nieuwste paradepaardje.

Dove Purely Pampering bestaat uit producten die je huid voeden en van je doucheritueel een echt verwenmoment maken. De nieuwe douchecrème met pioenroos geeft een romig schuim dat je huid mild reinigt en tegelijk verzorgt. De warme, vrouwelijke geur van pioenrozen helpt je ontspannen en geeft je een heerlijk relaxt gevoel. Ook deze nieuwe douchecrème is verrijkt met de exclusieve NutriumMoisture™ technologie.

Deze formule met hydraterende en voedende ingrediënten helpt de natuurlijke balans van je huid te behouden en zorgt ervoor dat je huid tijdens het douchen gevoed wordt. Al na een keer douchen voelt je huid zachter aan.

Tip: breng een royale hoeveelheid van de douchecrème aan op je handen of een shower puff en geniet van het rijke schuim en de verfijnde bloemengeur. Spoel je huid daarna af met warm water.

Adviesprijs 250ml is €3,79
Adviesprijs 400ml is €5,99

Lees ook:Citroentjesfris onder de douche vandaan
Lees ook:Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter
Lees ook:Ontspan met een Lavendel/Sandelhout douche
Lees ook:Subliem: DOCCIA DELLA FELICITA – BAD & DOUCHE CRÈME
Lees ook:Van deze douchegels wordt je blij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>