Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter

Douchen doen we regelmatig, de helft van ons zelfs dagelijks. Veruit de meesten gebruiken hierbij een douchegel of douchecrème. Bijna alle doucheproducten bevatten echter synthetische stoffen die je huid uitdrogen. Douchecrèmes van Weleda zijn uitsluitend van puur natuurlijke ingrediënten gemaakt die vriendelijk en zacht zijn voor je huid.

We douchen om de dag fris te beginnen, om bij te komen van een drukke dag en natuurlijk om schoon te worden. Met alleen water spoel je vuil en vet niet van je lijf. Hiervoor is een wasactieve stof (tenside) nodig. De meest gebruikte tenside is de synthetische stof sodium laureth sulfaat. Deze reinigt krachtig, maar droogt huid ook uit. Als een van de weinige merken bevatten de douchecrèmes van Weleda geen sodium laureth sulfaat, maar uitsluitend puur natuurlijke suikertenside. Deze droogt de huid niet uit, maar reinigt en verzorgt puur en mild. Weleda Douchecrèmes zijn daarom voor alle huidtypes geschikt, zelfs voor de meest droge en gevoelige huid!

Geur voor elke stemming
100% natuurlijke douchecrèmes van Weleda geven je huid niet alleen zachte verzorging, maar bieden ook puur natuurlijke geurbeleving. Kies de geur die bij je stemming en het moment past: verfrissende Citrus, vitaliserende Duindoorn, harmoniserende Wilde Rozen, verzorgende Granaatappel of ontspannende Lavendel.

Lees ook:Ontspan met een Lavendel/Sandelhout douche
Lees ook:Crème met lavendel en sinaasappel, hét beste voor je baby
Lees ook:Douchen met de geur van pioenrozen
Lees ook:Citroentjesfris onder de douche vandaan
Lees ook:Dr. Hauschka bekroond in de categorie Best Eco

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter

  1. Marjonb1

    Heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>