Ontspan met een Lavendel/Sandelhout douche

Lavandula officinalis- Lavander; Lavandula officinalis- LavendelLekker douchen doe je natuurlijk met een fijne doucheproduct. Een magische geur voert ons mee op een persoonlijke reis. Een geur kan een bepaalde stemming creëren of versterken. Het bewust waarnemen van een bepaalde geur kan intiemer zijn dan het horen of zien. Met de nieuwe Dr. Hauschka Douchecrèmes kom je in aanraking met de schoonheid van de natuur

Line up:

Douchecrème Amandel

Douchecrème Citroen Lemongrass

Douchecrème Lavendel Sandelhout

Douchecrème Rozen

 

uitgelicht de Lavendel variant:

 

De licht activerende bloemengeur van lavendel, nodigt je in gedachten uit om langs de Côte d Azur te lopen en creëert een rustige en evenwichtige stemming.
Subtiel word je begeleid door de warme geur van de Australische sandelhout. Het beschermende extract van kweepeerzaad activeert en reguleert het vochtgehalte van de huid. Hoogwaardige oliën zorgen voor een verzorgde en zachte huid.

 

Ingrediënten: Water, zonnebloemolie, suikertensiden, plantaardige glycerine, alcohol, avocado olie, extracten uit kweepeerzaad, suikertenside (uit kokosolie), xanthaan, etherische olie uit lavendel en Australische Sandelhout, etherische oliën, citroenzuur, hectoriet.

 

De prijs? 12.50

 

Lavender Sandalwood Calming Body Wash NL-F-GB  ; Duschbalsam Lav

 

 

Lees ook:Citroentjesfris de zomer door
Lees ook:Huidvriendelijke doucheproducten zijn beter
Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Ga badderen met lavendel, amandel, citroen lemongrass
Lees ook:Subliem: DOCCIA DELLA FELICITA – BAD & DOUCHE CRÈME

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>