Citroentjesfris de zomer door

Warme, zomerse dagen, wie wil ze niet? Aan het eind van zo’n warme dag is het heerlijk om een beetje af te koelen met een verfrissende douche of bad. De lichaamsverzorging met citroen van Dr.Hauschka heeft een tintelende, frisse geur en verfrist van je top tot teen! Citroenbad
Heb je tijd voor een verkoelend bad? Dan is Dr.Hauschka Citroenbad een aanrader. De verfrissende etherische citroenolie activeert het lichaam van top tot teen en stimuleert de huidfuncties. Mooi meegenomen; een massage met de verfrissende badolie verstevigt het bindweefsel en bevordert de doorbloeding in de huid.

Tip
Een dagelijkse massage met Bodyolie Citroen Lemongrass versterkt het bindweefsel en helpt bij het voorkomen van cellulites.
 

Douchecrème Citroen
Geen bad of geen tijd? Kies dan voor Douchecrème Citroen. Met zijn verfrissende geur van zongerijpte citroenen, gecombineerd met een vleugje gember, frist deze douchecrème je weer helemaal op en krijg je nieuwe energie. Kostbare sheaboter en abrikozenpitolie zorgen voor een fluweelzachte huid.

Bodymilk Citroen
Dr.Hauschka Bodymilk Citroen verfrist, verzorgt en verstevigt je huid na douche of bad.
Voor een verkoelend moment kun je overdag je armen insmeren; de bodymilk trekt snel in en maakt de huid soepel zonder een vette film achter te laten.

Citroenbad, € 13,50 (NL), € 13,73 (B)
Douchecrème Citroen, € 7,95 (NL), € 8,08 (B)
Bodymilk Citroen, € 17,95 (NL), € 18,24 (B)

www.drhauschka.nl

Lees ook:Ontspan met een Lavendel/Sandelhout douche
Lees ook:Minder elastisch na je 40ste!
Lees ook:Musthave voor de rijpere huid
Lees ook:Ontgiften in het voorjaar, mooi in de zomer!
Lees ook:In harmonie dankzij een massage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>