Slaap je mooi

image003Dr. van der Hoog® Anti-rimpel Nachtmasker voor een soepele, egale en gladde huid
 
Juist ’s nachts kun je goed zijn voor je huid, want tijdens je slaap zijn cellen gericht op herstel. Daarom heeft Dr. van der Hoog het Anti-rimpel Nachtmasker ontwikkeld. Het is een onzichtbaar masker dat niet plakt en niet afgeeft. Inderdaad…, een masker voor in bed. Je spoelt het er de volgende dag weer af, en na het ontwaken zie je direct het prachtige resultaat.
Tube à 50 ml, winkeladviesprijs € 6,99.
 
Maskers worden doorgaans gebruikt door jonge vrouwen. Terwijl maskers juist bij uitstek geschikt zijn voor vrouwen met een rijpere huid. Deze groep geeft traditioneel veel geld uit aan anti-rimpelproducten. Vreemd genoeg hebben zij het masker nog niet ontdekt, gebrek aan tijd hiervoor is vaak het excuus, terwijl een kwaliteitsmasker enorm veel werkstoffen bevat en snel mooie resultaten geeft.
 
Soepele, egale en gladde huid
‘s Nachts is de celdeling tweemaal zo groot. Door een hoge concentratie werkstoffen ondersteunt het Anti-rimpel Nachtmasker dus precies op het juiste moment de celregeneratie.
Er zijn vele nachtcrèmes die de celregeneratie ondersteunen. Maar een masker voor de nacht, dat is nieuw. Het pakt rimpels krachtig en efficiënt aan. Eén á twee keer de nachtcrème vervangen door dit transparante masker geeft zichtbaar resultaat. Ideaal dus voor de drukbezette vrouw met een rijpere huid.
 
Okra
Het Anti-rimpel Nachtmasker is ontwikkeld op basis van natuurlijke Okra plantenextracten. Okra heeft een krachtige anti-verouderingswerking. Het is klinisch aangetoond dat rimpels met meer dan 25% worden verminderd. Okra is familie van de katoen- en de cacaoplant. Okra bevat een complex van peptiden dat de huid gedurende langere tijd ontspant, waardoor gelaatsrimpels aanzienlijk minder worden. Deze actieve, biologische stof vertraagt het verouderingsproces van de cellen.
 
Dr. van der Hoog
Dr. van der Hoog, marktleider in maskers, is al 75 jaar een begrip in huidverzorging. Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de laatste cosmetische en dermatologische ontwikkelingen. Met een uitgebreid assortiment producten voor elk huidtype en elk verwenmoment. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.

Lees ook:Mooi worden terwijl je slaapt…
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Na-de-zon gezichtsmasker
Lees ook:Uniek masker genomineerd
Lees ook:Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>