Mooi worden terwijl je slaapt…

Anti-aging: Een masker voor in bed? Jazeker, Dr. van der Hoog® ontwikkelde een nieuw, onzichtbaar masker dat niet plakt en niet afgeeft. Je spoelt het de volgende ochtend af en ziet direct het prachtige resultaat.‘s Nachts is de huidregeneratie tweemaal zo groot. Door een hoge concentratie werkstoffen ondersteunt het Anti-rimpel nachtmasker dus op het juiste tijdstip de celregeneratie. Dit heerlijk geurende, transparante anti-rimpel nachtmasker is op basis van Okra extract. Dit plantenextract bestaat uit een complex van peptiden dat een ontspannende werking op de huid heeft, waardoor de zichtbaarheid van rimpels vermindert. Daarnaast beschermt dit extract tegen vrije radicalen, verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering, door een sterke antioxidant activiteit. Het resultaat is een soepele, egale en gladde huid.
How to use?
‘s Avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid en zachtjes in de huid kloppen totdat dit crèmige masker door de huid is opgenomen. De volgende ochtend de huid reinigen met een reinigingsmelk en een lotion. Het masker één- tot tweemaal per week gebruiken in plaats van de nachtcrème.

Voor een goede huidconditie en het beste resultaat adviseert Dr. van der Hoog® het gebruik van een wekelijks masker. Voor een optimale werking van het masker na het reinigen van de huid de Hydro Scrubcrème gebruiken.

€ 6,99

Lees ook:Slaap je mooi
Lees ook:Masker maakt je mooi terwijl je slaapt
Lees ook:Dorstlessende Oase voor je huid!
Lees ook:Verfris je huid met een Cocos Mint Masker
Lees ook:Uniek masker genomineerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>