Masker maakt je mooi terwijl je slaapt

’s Nachts verliest de huid meer vocht omdat de barrièrefunctie dan niet optimaal werkt. Voor extra vochtinbreng gedurende de hele nacht, introduceert Clinique de nieuwe Moisture Surge Overnight Mask, een verzachtend en voedend nachtmasker met dieptewerking die de vochtvasthoudende eigenschappen van de huid versterkt. Deze “no-rinse” formule werkt de hele nacht en maakt optimaal gebruik van de uren waarin u rustig ligt te slapen. De huidirritatie die overdag is opgelopen door oxidatieve stress wordt bestreden met intensieve, voedende vochtinbreng en de huid is de volgende ochtend onvoorstelbaar zacht, glad en soepel.

Moisture Surge Overnight Mask is een ultrarijke, luxe crèmeformule die zorgt voor intensieve vochtinbreng die de huid weer vol en soepel maakt. De formule versterkt de huid met essentiële lipiden en kalmeert en verzacht de hele nacht de irritatie die de huid overdag heeft opgelopen. U ontwaakt de volgende ochtend met een huid die zijdezacht aanvoelt. De vochtbarrière is blijvend versterkt en herstelt om dehydratie tegen te gaan en de vochtretentie te bevorderen.

KLINISCH BEWEZEN

Moisture Surge Overnight Mask

zorgt voor intensieve hydratatie van de huid met behulp van hyaluronzuur, dat een onzichtbaar netwerk met maximale vochtretentie creëert.

1. Intensieve vochtinbreng met behulp van een krachtige cocktail van ingrediënten die zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid.

Water met extract van bladeren van de Aloë Vera Barbadensis: dit water verbetert de duur en intensiteit van de huidhydratatie en heeft verzachtende en kalmerende eigenschappen.

Trehalose en Sorbitol: deze suikers voorkomen dehydratatie.

Sodium Hyaluronaat: geeft de huid een directe vochtinjectie met als resultaat een natuurlijke, dauwachtige glans. Dit belangrijke polymeer kan grote hoeveelheden water in de huid vasthouden, zodat de huid er weer vol, glad en soepel uitziet.

 

2. Herstel en versterking van de huidbarrière met behulp van een combinatie van krachtige ingrediënten met lipideherstellende werking en langdurige vochtinbreng.

Murumuru-boter, Tarwezemelenextract, Olijvenextract: herstel en versterking van de huidbarrière met vochtinbrengende lipiden.

Sheaboter, Mangoboter, Granaatappelsterolen: de huid profiteert van directe en langdurige vochtinbreng dankzij een krachtige combinatie van plantaardige verzachtende middelen.

 

3. Kalmerende en verzachtende ingrediënten tegen de huidirritatie die optreedt als gevolg van schadelijke omgevingsfactoren.

 

Combinatie van algenextracten: deze mix van extracten van rode algen kalmeert irritatie en beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren.

 

Cafeïne / Sucrose: kalmeren en verzachten de huid.

 

Extract van Cladosiphon Okamuranus: dit uit zeewier gewonnen ingrediënt afkomstig van het Japanse eiland Okinawa is een kalmerend en verzachtend middel dat irritatie vermindert.

 

Bisabolol: ontstekingsremmend middel dat geïrriteerde huid tot rust brengt.

 

Antioxidanten: een krachtige mengsel van antioxidanten beschermt de huid tegen schadelijke vrije radicalen en de dagelijkse blootstelling aan milieuvervuiling en schadelijke en agressieve omgevingsfactoren.

 

Moisture Surge Overnight Mask is een ultrarijk crèmemasker dat de huid hydrateert zodat u de volgende ochtend wakker wordt met een extra zachte en soepele huid. ‘s Avonds aanbrengen als laatste stap in uw huidverzorging. Omdat de crème ‘s nachts werkt, hoeft u uw huid pas de volgende ochtend af te spoelen.

 

Op allergie getest. 100% parfumvrij. Vetvrij. Door dermatologen getest. Door oogartsen getest. Veroorzaakt geen puistjes.

 

Indicatieve verkoopprijs: €37,20 (100ml)

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Clinique biedt voor elke huidzorg een aangepaste oplossing!
Lees ook:Vitamines voor je huid
Lees ook:Voor na het scheren, voor hem
Lees ook:‘Eerste hulp bij zonnen’
Lees ook:Dorstlesser voor de huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>