Uniek masker genomineerd

Liftend hals- & decolleté Masker van Dr. van der Hoog genomineerd voor Drogisterij Award 2011
 
Het Liftend hals- & decolleté Masker van Dr. van der Hoog is door Marketing Results genomineerd voor de Drogisterij Award 2011. De genomineerde producten worden op tal van criteria beoordeeld zoals innovatie, uitstraling, prijs, marge, promotie, distributie en milieu. Op maandag 18 april a.s. worden de winnaars bekend gemaakt en zal Marketing Results de Drogisterij Awards uitreiken.
Liftend hals- & decolleté Masker
Veel vrouwen zijn trots op hun decolleté. Juist bij een mooie jurk met blote hals is het belangrijk dat de huid hier mooi glad is. Vanaf 45+ ontstaan hier vaak rimpels. Alleen een crème volstaat vaak niet. Een masker met een zeer intensieve werking is veel doeltreffender. Het geeft een snelle verbetering van de huid en het liftend effect is direct voelbaar. Dit effect is te danken aan de werking van het toegevoegde zeewierextract. Het resultaat is een mooie, gladde hals en decolleté. Sachet à 10 ml, winkeladviesprijs € 2,29.
 
Okra
Het Liftend hals- & decolleté Masker van Dr. van der Hoog is een heerlijk geurend masker op basis van Okra extract. Dit plantenextract bestaat uit een complex van peptiden dat een ontspannende werking op de huid heeft waardoor de zichtbaarheid van rimpels vermindert. Het beschermt tevens tegen vrije radicalen, verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering. Het masker heeft daarnaast een liftende werking door toevoeging van zeewierextract. Het resultaat is een soepele, egale en gladde huid.
 
Dr. van der Hoog
Dr. van der Hoog, marktleider in maskers, is al ruim 75 jaar een begrip in de huidverzorging. Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de laatste cosmetische en dermatologische ontwikkelingen. Met een uitgebreid assortiment producten voor elk huidtype en elk verwenmoment. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.
 
Informatie
Het Liftend hals- & decolleté Masker van Dr. van der Hoog is verkrijgbaar bij drogist en warenhuis.
Sachet à 10 ml, advieswinkelprijs € 2,29. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.
 
Drogisterij Awards 2011
Ieder jaar in april organiseert Marketing Results de Drogisterij Awards, die dit jaar voor de 21e keer worden gehouden. Tijdens een feestelijke avond worden de prijzen overhandigd aan de directeuren/productmanagers van de beste introductie per productgroep van het voorgaande jaar. Kort samengevat: de Drogisterij Awards zijn de Oscars van de drogisterijbranche. Er zijn dit jaar elf categorieën met drie genomineerden per categorie: Haar, Gezondheidsproducten, Lichaamsverzorging dames, Baby/kleuter, Gezichtsverzorging dames, Mondverzorging, Man, Decoratieve cosmetica, Geuren, Diversen, Zelfzorggeneesmiddelen. Aan het einde van de avond zal door de aanwezigen een overall winnaar gekozen worden.
 
De vakkundige jury bestaat dit jaar uit:
·        Harry Gloudemans (DrogistenUnie, formulemanager)
·        Jos van der Linden (D.I.O./Pour Vous ondernemer)
·        Ruud Conijn (The Nielsen Company, senior client executive)
·        Paul van Engen (FACO Retail, category manager personal care)
·        Bart Janssen (Etos ondernemer)
·        Reinier Kok (DA/MOOI ondernemer)
·        Frances Franken (Etos, commercieel directeur)
·        Karin Swinkels (DA, commercieel manager)

Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Zo blijft je decolleté mooi verzorgd
Lees ook:John Frieda weer in de prijzen gevallen
Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Dr. Deen, Dr. Tinus & wij zeggen: Dr. van der Hoog

1 Reacties // Reageer

One thought on “Uniek masker genomineerd

  1. Diana van den Berg

    al jaren gebruik ik jullie maskers. leuke nieuwe verpakking, maar ook de maskers zijn verbeterd. ik heb net de “Clearly Cress”gebruikt.
    SUPER. ik probeer alles voor een droge vochtarme wat oudere huid.

    ga hier vooral mee door, dan zal ik dit ook zeker doen.

    Groetjes Diana

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>