Geef een stralende huid cadeau

Dr. van der Hoog introduceert een masker cadeauset met vier fijne maskers
 
Dr. van der Hoog introduceert speciaal voor Greetz.nl een masker cadeauset met vier fijne maskers. Deze set kun je eenvoudig versturen via Greetz.nl. Mét een leuke wenskaart erbij.Zo fiks je in één klik een superleuke en persoonlijke surprise. Verras je vriendin of je moeder eens met de heerlijke maskers van Dr. van der Hoog. De set bestaat uit een Frambozen Masker, Honing Peel-off Masker, Avocado Masker en Dode Zee Modder Masker. De cadeauset is vanaf 28 april exclusief verkrijgbaar op Greetz.nl. Leuk voor Moederdag op zondag 8 mei!
 
Vier unieke maskers
De vier maskers in de set hebben allen een unieke werking. Het Frambozen Masker heeft een diepreinigende en herstellende werking: het ontdoet de huid op milde wijze van dode huidcellen, onzuiverheden en afvalstoffen. Het Honing Peel-off Masker reinigt de huid tot diep in de poriën. Het vormt een transparant filmpje op de huid, dat bij het verwijderen alle onzuiverheden en dode huidcellen meeneemt. De huid is dan stralend schoon en de poriën zijn zichtbaar verfijnd.
Het Avocado Masker is een crèmemasker, waarvan een vermoeide en droge huid echt opknapt. Het Dode Zee Modder Masker reinigt en ontspant. Modder uit de Dode Zee zuivert de huid, stimuleert de doorbloeding en heeft een ontslakkende werking waardoor het afvalstoffen onttrekt aan de huid.
 
Dr. van der Hoog
Dr. van der Hoog, marktleider in maskers, is al ruim 75 jaar een begrip in de huidverzorging. Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de laatste cosmetische en dermatologische ontwikkelingen. Met een uitgebreid assortiment producten voor elk huidtype en elk verwenmoment. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.
 
Informatie
De masker cadeauset kun je, in combinatie met een wenskaart, eenvoudig versturen via www.greetz.nl naar een vriendin, je moeder of andere mensen die je dierbaar zijn. De masker cadeauset is verkrijgbaar voor slechts € 7,95 (exclusief verzendkosten en wenskaart). Voor € 12,95 krijg je twee sets.

Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Dr. Deen, Dr. Tinus & wij zeggen: Dr. van der Hoog
Lees ook:Pel je mooi
Lees ook:Na-de-zon gezichtsmasker
Lees ook:Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>