Na-de-zon gezichtsmasker

maskerEen zinderende zomer vraagt om een vochtregulerende verzorging

Tijdens deze zinderende zomer is het verstandig om de gezichtshuid goed te verzorgen. Het Mango Meloen Masker van Dr. van der Hoog verzacht de huid aan het eind van een zomerse dag.Dit Mango Meloen Masker werkt vochtregulerend en verzachtend. Het is een verfrissend gelmasker met extracten van mango en watermeloen. Het masker heeft vochtregulerende en verzachtende eigenschappen. Door de toevoeging van provitamine B5 heeft het masker een heerlijk kalmerende werking. Zeer geschikt als na-de-zon masker aan het einde van een zomerse dag. Kant-en-klaar masker, sachet 10 ml, winkelverkoopprijs € 2,10.

Kant-en-klaar maskers
De kant-en-klaar maskers van Dr. van der Hoog zijn een weldaad voor iedere huid. Ze zijn gebaseerd op speciaal geselecteerde vruchtenextracten, die je huid de oppepper geven die ze nodig heeft. De maskers zijn verkrijgbaar in de varianten Avocado, Chocolade, Frambozen, Fruitzuur, Mango/Meloen en Perzik. Sachet 10 ml, winkelverkoopprijs € 2,10. Kijk voor meer informatie op www.dr-vanderhoog.nl.

Lees ook:Haal de zomer terug!
Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Pel je mooi
Lees ook:Tijdens de rust: Oranje gezichtsmasker
Lees ook:Dr. Deen, Dr. Tinus & wij zeggen: Dr. van der Hoog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>