Haal de zomer terug!

Verwen jezelf eens met een kant-en-klaar masker van Dr. van der Hoog en haal voor je gevoel de zomer terug! Met het Cocos Mint Masker kun je een stralende teint tevoorschijn toveren binnen no time.

Het Cocos Mint Masker reinigt en verfrist de huid. Het masker bezit vochtregulerende en verfrissende eigenschappen op basis van tropische kokosolie, kokosmelk en pepermunt extract. Ook bevat het masker kaolien, een witte porseleinaarde, die zich hecht aan het oppervlak van de huid. Bij het afnemen van het masker met water worden onzuiverheden meegenomen, zodat de huid diep wordt gereinigd. Ten slotte is het masker verrijkt met de vitaminen E en B5 (panthenol). Sachet 10 ml € 2,10.

Lees ook:Verfris je huid met een Cocos Mint Masker
Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Tijdens de rust: Oranje gezichtsmasker
Lees ook:Pel je mooi
Lees ook:Masker dat je huid detoxt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Haal de zomer terug!

  1. Trein

    Die zomerse geurtjes brengen de zomer wel echt weer eventjes terug. Maar het liefst zou ik willen dat het daadwerkelijk het hele jaar zomer was.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>