Tijdens de rust: Oranje gezichtsmasker

hoogDr. van der Hoog introduceert het Oranje Gezichtsmasker, geschikt voor alle huidtypen
 
Voor het nieuwe Oranje Gezichtsmasker van Dr. van der Hoog heb je precies 15 minuten nodig. Ideaal voor in de rust van onze WK-wedstrijden. Voor alle vrouwelijke Oranjefans! Het oer-Hollandse merk Dr. van der Hoog speelt met een knipoog op in op het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Natuurlijk is het masker ook ná het WK een weldaad voor een wekelijks rustmoment. Het Oranje Gezichtsmasker heeft een vitaliserende en zuiverende werking, waardoor de vernieuwing van de huidcellen wordt gestimuleerd. Het bevat duindoornbes-extract, dat rijk is aan vitamine C. De ideale oppepper voor een vermoeide en doffe huid. De basis van het Oranje Gezichtsmasker is kaolien, een porseleinaarde, dat zorgt voor een diep zuiverende werking. Na gebruik geeft dit crèmemasker een ultraschoon, fris en energiek gevoel. Een echt Oranjegevoel!

15 minuten
Breng het Oranje Gezichtsmasker ruim aan op het gereinigde gezicht, maar laat de huid rondom ogen en mond vrij. Gedurende 10 minuten laten inwerken, daarna licht inmasseren en afnemen met ruim water. Eventueel nadeppen met een lotion. Na 15 minuten ben je weer helemaal fris voor de 2e helft!
 
Wekelijks een masker
Dr. van der Hoog startte vorige maand haar nieuwe campagne ‘Uit liefde voor de vrouw’. In deze campagne wordt de nadruk gelegd op de opzienbarende werking van gezichtsmaskers. De maskers van Dr. van der Hoog zuiveren, herstellen, voeden en beschermen de huid en zijn een belangrijke aanvulling op de dagelijkse verzorging. Ze geven je huid nieuwe energie en dragen in grote mate bij aan een goede conditie van je huid. Het is belangrijk hiervoor wekelijks een masker te gebruiken.
 
75 jaar Dr. van der Hoog
Het Nederlandse merk Dr. van der Hoog bestaat dit jaar 75 jaar. De nieuwe campagne “Uit liefde voor de vrouw” is geïnspireerd op het gedachtegoed van dermatoloog Dr. Pieter Hendricus van der Hoog. Hij ontwikkelde 75 jaar geleden de eerste crèmes op basis van plantenextracten, uit liefde voor zijn eigen vrouw, die tobde met een overgevoelige huid. Wat ontstond uit liefde voor zijn vrouw, groeide uit tot het eerste cosmeticahuis van Nederland.

Informatie
Het Oranje Gezichtsmasker van Dr. van der Hoog is verkrijgbaar bij drogist, warenhuis en apotheek.
Sachet 10 ml, advieswinkelprijs € 2,49. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.

Lees ook:Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!
Lees ook:Perfecte bescherming voor de overgevoelige huid
Lees ook:Mooi worden terwijl je slaapt…
Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>