Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!

image009Dr. van der Hoog introduceert een nieuwe lijn maskers: het 3-Minutenmasker. Het is een kant-en-klaar masker dat direct op de huid wordt aangebracht. Het grote voordeel van dit masker is dat het in slechts 3 minuten tijd een heerlijke oppepper geeft. Heb je helemaal geen tijd? Neem het dan op in je beautyroutine: breng het masker aan voordat je onder de douche stapt en spoel het na 3 minuten af. Het snelste masker ooit!Veel vrouwen weten dat maskers een hoge concentratie werkstoffen bevatten voor een optimale huidconditie. Waarom gebruikt het merendeel van de vrouwen dan wel een dagverzorging, maar geen wekelijks masker? Dr. van der Hoog luistert naar de behoeften van vrouwen en komt als marktleider met innovatieve oplossingen. Nu dus ook voor de drukbezette vrouw die hoge eisen stelt aan haar uiterlijke verzorging.
 
Onderzoek
Dr. van der Hoog heeft onderzoek*gedaan onder gebruikers van Dr. van der Hoog maskers. Hieraan deden 677 mensen mee. Het onderzoek gaf een verrassende uitkomst: maar liefst 54% van de Dr. van der Hoog gebruikers bleek vaker een masker te gaan gebruiken als het maar 3 minuten duurde!
* Bron: online onderzoek onder 677 Dr. van der Hoog gebruikers, augustus 2010

3 Nieuwe maskers
Een tube 3-Minutenmasker à 50 ml bevat voldoende voor vijf tot zeven behandelingen. Er zijn drie varianten: Opwekkend, Zuiverend en Herstellend:

3-Minutenmasker Opwekkend

Het 3-Minutenmasker Opwekkend heeft een snelle stimulerende en hydraterende werking en zorgt dat de huid weer straalt. De toegevoegde vitaminen C en E zijn de ideale energie-oppepper voor een vermoeide huid. Na gebruik van dit masker voelt de huid weer zacht en fris. Tip: Ideaal voor onder de douche.
 
3-Minutenmasker Zuiverend
Het 3-Minutenmasker Zuiverend reinigt de huid snel en grondig, waarbij onzuiverheden worden verwijderd. De toegevoegde Calendula-olie zorgt voor een zuiverende werking. Na gebruik van dit 3-Minutenmasker voelt de huid weer heerlijk schoon en glad.
 
3-Minutenmasker Herstellend
Het 3-Minutenmasker Herstellend heeft een snelle verzachtende werking en herstelt de kwetsbare huid. Het toegevoegde Aloë Vera-extract bevat vitaminen en mineralen. Aloë Vera kalmeert, brengt de huid tot rust en zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel blijft. Na gebruik van dit masker voelt de huid weer heerlijk ontspannen en zacht.
 
Wekelijks een masker
Dr. van der Hoog is dit jaar haar nieuwe campagne ‘Uit liefde voor de vrouw’gestart. In deze campagne wordt de nadruk gelegd op de opzienbarende werking van gezichtsmaskers. De maskers van Dr. van der Hoog zuiveren, herstellen, voeden en beschermen de huid en zijn een belangrijke aanvulling op de dagelijkse verzorging. Ze geven je huid nieuwe energie en dragen in grote mate bij aan een goede conditie van je huid. Het is belangrijk hiervoor wekelijks een masker te gebruiken.
 
75 jaar Dr. van der Hoog
Het Nederlandse merk Dr. van der Hoog bestaat dit jaar 75 jaar. De nieuwe campagne “Uit liefde voor de vrouw” is geïnspireerd op het gedachtegoed van dermatoloog Dr. Pieter Hendricus van der Hoog. Hij ontwikkelde 75 jaar geleden de eerste crèmes op basis van plantenextracten, uit liefde voor zijn eigen vrouw, die tobde met een overgevoelige huid. Wat ontstond uit liefde voor zijn vrouw, groeide uit tot het eerste Nederlandse huidverzorgingsmerk.
 
Informatie
De drie nieuwe 3-Minutenmaskers van Dr. van der Hoog, Opwekkend, Zuiverend en Herstellend zijn verkrijgbaar bij drogist en warenhuis. Tube 50 ml, advieswinkelprijs € 6,99.
Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.

Lees ook:Tijdens de rust: Oranje gezichtsmasker
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Na-de-zon gezichtsmasker
Lees ook:Dr. Deen, Dr. Tinus & wij zeggen: Dr. van der Hoog
Lees ook:Healthy skin for the summer

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dr. van der Hoog introduceert het 3-Minutenmasker!

  1. Layla

    ben heel benieuwd of het werkt!

      /   Reply  / 
  2. Gerda

    Grappig dat dit als nieuw gepresenteerd wordt. Ik heb dit masker jaren gebruikt. Zelfs de naam is hetzelfde. Het was inderdaad een tijdje verdwenen en ik ben maar wat blij dat het er weer is. Heb het echt gemist want het is een heerlijk masker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>