John Frieda weer in de prijzen gevallen

john2013 is wel het jaar van John Frieda.  Ze slepen de ene na de andere beautyprijs in de wacht.

Op dinsdag 12 maart 2013 heeft Marketing Results de Drogisterij Awards 2012 uitgereikt. Deze awards worden gezien als de “Oscars van de drogisterijbranche”. De Full Repair lijn van John Frieda® kwam als beste uit de bus in de categorie Haarverzorging. Het juryrapport luidt als volgt: “Met de Full Repair lijn van John Frieda® toont het merk opnieuw aan dat er behoefte is aan een ‘kappersmerk’. De lijn is goed in de markt gezet: het was direct duidelijk voor de consument waarvoor de lijn bedoeld is. Daarnaast is het een zeer complete lijn en is er sprake van goede doorverkoop. Het product doet echt wat het moet doen: het verzwaart het haar niet, maar geeft juist volume.”

Begin februari won dezelfde haarverzorgingslijn, die een gerichte oplossing biedt voor beschadigd, overbehandeld haar, ook de Beauty Astir 2012 in de categorie Best Hair (mass market).

www.johnfrieda.nl

 

Lees ook:John Frieda bekroond
Lees ook:Beschadigd haar? Vertrouw op John Frieda
Lees ook:Get the Look!
Lees ook:Wees langer mooi blond
Lees ook:Must knows over Blondines

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>