Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen

mbEen absolute must visit in de bruisende Britse stad Londen is de John Frieda® salon in de wijk Mayfair. De unieke beleving begint al bij de voordeur. Geen groot uithangbord boven de deur, geen zichtbare merken; een teken dat het hier om klasse gaat. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, maar desondanks heerst er een onopvallende, gezellige en verrassend rustige sfeer. Eenvoudige en consistent uitmuntende haarverzorging is waar het hier om gaat.

Facebook-actie #GoLondon

Vanaf nu tot en met 7 maart kunnen alle vrouwen die fabulous hair wensen, deelnemen aan eenFacebook-actie waarmee ze kans maken op een dagje Londen met vier vriendinnen, inclusief een bezoek aan de John Frieda® salon en een high tea. Uit de deelnemers die een online moodboard maken en de meeste stemmen weten te verzamelen, wordt op 10 maart één winnares gekozen.

 

John Frieda salon Londen

4 Aldford Street

Londen W1

Afspraken: +44 (0)20 7491 0840

Lees ook:Behoud je stralende blonde lokken
Lees ook:Marieke ontmoet topkapper John Frieda in Londen
Lees ook:John Frieda komt naar Nederland
Lees ook:John Frieda weer in de prijzen gevallen
Lees ook:In de kappersstoel bij Londen’s beste haarstylist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>