In de kappersstoel bij Londen’s beste haarstylist

Vorige week werd collega Marieke onder handen genomen door één van de beste haarstylisten van Londen. Laurent Semeraro is senior hairstylist bij John Frieda en sterren als Scarlett Johanssen, Gwyneth Paltrow en Cate Blanchett nemen regelmatig plaats bij hem in de stoel. Voor één dag waagde Marieke zich in de wereld van de sterren met een heus Hollywoodfähig kapsel. 

Speciaal voor de lancering van John Frieda's nieuwe productenlijn Luxurious Volume was Laurent voor 3 dagen overgevlogen naar Nederland. Een speciale John Frieda salon hebben we in Nederland niet dus daarom was er voor deze gelegenheid een Amerikaanse
schoolbus omgedoopt tot heuse kapperssalon. Na een heerlijke wasbeurt/hoofdmassage mocht ik plaatsnemen in de kappersstoel. Normaal gesproken heb ik van die typische Hollandse krullen dus ditmaal wilde ik wel eens een paar gladde lokken vol glans. Zo gezegd, zo gedaan. Laurent is ruim 30 minuten lang vol passie aan het föhnen en stylen geweest en het resultaat was prachtig. Er werd zelfs gezegd dat ik op die ‘ene' filmster leek…"Hoe heet ze ook al weer? Ohja Jennifer Aniston". Well, thank you sir! Haha.
 
Anyway, wow,had ik maar iedere dag zo'n kapper tot mijn beschikking! (helaas is dit ‘grapje' slechts voor enkele vrouwen op de wereld weggelegd). Helaas heb ik niet lang kunnen genieten van mijn filmsterrenlook. Regen en zware windhozen deden mijn glanzende lokken in rap tempo weer veranderen in pluizende krullen. Zucht, een beetje Hollywoodweer had in dit geval geen kwaad gekund!

 

Lees ook:John Frieda komt naar Nederland
Lees ook:John Frieda Thermal Protection Hairserum: geen pluishaar meer!
Lees ook:John Frida rekent af met style-beïnvloedende weerseffecten
Lees ook:Haar; de krullenkracht van L’Oréal
Lees ook:SHEER BLONDE SUMMER HERO – MAAKT BLOND HAAR GECONTROLEERD LICHTER

1 Reacties // Reageer

One thought on “In de kappersstoel bij Londen’s beste haarstylist

  1. redactie, monique

    Staat je goed meid, zullen we maar een personal visagist in dienst gaan nemen? haha….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>