Behoud je stralende blonde lokken

blondAls blondine voel je je het beste wanneer je net bij de salon vandaan komt, want niets voelt beter en staat mooier dan pas gekleurd haar! Het is vaak lastig om die stralende, frisse look te behouden. Na een tijd verliest het haar glans en vervaagt de kleur.

De Hair Experts van John Frieda® – gespecialiseerd in oplossingen voor gekleurd haar – kennen de problemen waar vrouwen met gekleurd blond haar mee te maken hebben. Gebaseerd op 25 jaar salonervaring hebben zij twee revolutionaire producten ontwikkeld, speciaal samengesteld om gekleurd blond haar stralend en fris te houden.

De nieuwe John Frieda® Sheer Blonde® Everlasting Blonde Shampoo en Conditioner helpen effectief om de stralende blonde kleur en de salon-frisse look voor een langere tijd te behouden. Als onderdeel van je vaste haarverzorgingsritueel zorgt de kleurbehoudende formule – met saffloerolie en bergamot extract – voor een rijke kleur en zachte textuur die tot wel 12 weken* na de kleuring houdt. Zo kunnen blondines steeds opnieuw genieten van het gevoel nét van de salon vandaan te komen.

Nicola Clarke, Creative Colour Director bij John Frieda, zegt: “Vrouwen met gekleurd blond haar voelen zich op hun best wanneer hun haar net gekleurd is, maar ervaren dat het moeilijk is om die perfecte kleur te behouden. John Frieda® Sheer Blonde® Everlasting Blonde Shampoo en Conditioner bieden een gerichte oplossing voor dit probleem, dankzij de kleurbehoudende formule die je prachtige, stralende blonde haar tot wel 12 weken* verzorgt en beschermt.”

*Gebaseerd op 3 wasbeurten per week

Alle John Frieda® Sheer Blonde® verpakkingen hebben een frisse, nieuwe uitstraling gekregen. Met de Sheer Blonde® lijn, die effectieve oplossingen biedt voor zowel gekleurd als natuurlijk blond haar, toont John Frieda® haar expertise op het gebied van blond haar. Met de komst van Sheer Blonde® Everlasting Blonde is naast verhelderen, oplichten en stylen nu ook langdurig kleurbehoud mogelijk.

 

Consumentenadviesprijs alle John Frieda® Sheer Blonde® producten: € 9,14

 

Lees ook:Wees langer mooi blond
Lees ook:SHEER BLONDE SUMMER HERO – MAAKT BLOND HAAR GECONTROLEERD LICHTER
Lees ook:Blondjes genieten het meest…
Lees ook:Mousse voor perfect blond haar
Lees ook:Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>