Mousse voor perfect blond haar

Het ene blond is het andere blond niet. Heel fijn is daarom het volgende: Keune introduceert een verzorgende behandeling voor blond en blond gekleurd haar: Blonde Enhancing Treatment Platinum. Deze versterkende mousse neutraliseert ongewenste geeleffecten in blond of blonder gekleurd haar. Dankzij de violet kleurpigmenten behoudt blond haar het natuurlijke, frisse karakter.

Blonde Enhancing Treatment heeft tevens een verzorgende en hydraterende werking. Dit is te danken aan de toegevoegde pro-vitamine B5 en Phytokeratine: een uitgebalanceerde combinatie van maïs-, tarwe- en sojaproteïnes.

Blonde Enhancing Treatment heeft echter nog een extra toepassing. Het product is uitermate effectief om het gelige karakter in grijs of grijzend haar te neutraliseren. Bij frequent gebruik verdwijnen de geeleffecten en krijgt grijs en grijzend haar een fris en verzorgd uiterlijk.

Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum, flacon 200 ml, € 11,80. Ga voor verkooppunten naar Keune.nl.

Lees ook:Blondjes genieten het meest…
Lees ook:Kies deze zomer voor een koele blondtint
Lees ook:Wees langer mooi blond
Lees ook:Behoud je stralende blonde lokken
Lees ook:Beleef langer plezier aan je haarkleur

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mousse voor perfect blond haar

  1. Kiss & Make-up

    Ik ben een brunette, dus dit is duidelijk niks voor mij, maar het lijkt me wel een mooi product.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>