Zomer in je haren

zennerCharmant en romantisch zoet. Deze woorden beschrijven de Bouquets collectie perfect. Uitgevoerd in suikerwit en pastellen als lila, botergeel, babyblauw, roze en mint met zilveren en gouden details. De collectie bevat een schattig pareldiadeempje, een zijkam met madeliefjes, bloemenschuifjes, spelden, klemmen en clips. De clip met bloem schuif je met gemak niet alleen in je haar, maar ook op bijvoorbeeld een colbertje.

Pastel kun je naar hartenlust combineren met andere pasteltinten. Draag deze trend dus geheel in het pastel of met een frisse bloemenprint. Wordt het je allemaal te lieflijk? Combineer dan met een donkere kleur om het wat stoerder te maken.

De verpakkingen van sommige accessoires in deze collectie zijn voorzien van een QR code. Scan de code met je smartphone en je ziet direct een filmpje waarin haarstyliste Aeola je laat zien hoe je de Bouquets accessoires in jouw coupe kunt verwerken.

Zenner accessoires vind je bij de drogist. De Bouquets verkoopprijzen variëren tussen €2,99 en €6,99.

Lees ook:De zomer in je haren
Lees ook:Zoete strikjes en charmante bloemen in je haren
Lees ook:Gelukkig nieuw haar!
Lees ook:Fashion & Beauty Trends
Lees ook:ShopVIP aanmeldcode is FBAU244

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>